Ozge0634
Ozge0634 malt içecekler malesef aşırı kilo yapıyor ben de ilk çocuğumda çok tükettim yaterki süt olsun dedim ölçülü tüketilmeli, su sütün ana kaynağı demişti doktorum bana abartma hiçbirşeyi memeli hayvanlara bak onlar farklı bişey yemiyor aynı sistematik ılduğunu belirtip sütün ana kaynağının su olduğunu belirtti. bol bol su, izmir çekirdeksiz üzüm, humana still tea , bulgur, hurma , incir faydalrını gördüm birde bol bol emzirmek, süt makinasıyla aşırı sağmamamı söyledi bebeğin tükrük bezleri memeyle buluşunca sütün artacağını söylemişti ,bebeğin anne ile ten tene teması da çok önemli 22 ay emzirdim ilk çocucuğumda en başlarda sütüm tek başına yeterli değildi mama da kullandım birde bence en önemlisi psikolojiyi yüksek tutmak .Çevrenizde aa sütün gelmiyor mu mama mı kullanıyorsun diyen şahıslara da ayrı bir gıcığım yani sana ne ?onları boşverin takmayın kimsede en başta oluk oluk süt gelmiyor, her anne çocuğu için en iyisini ister sağlıkla büyütün bebişleriniz kokularını bol bol içinize çekin çok çabuk büyüyorlar sağlıkla kalın