Minnosunannesiii çok zor zamanlar benim 22 ay olmadı korunmama rağmen çünkü eşimde bende istiyorduk evliliğimin 6.ayında falan doktora gittim bir sorunun yok dedi sadece kistin var ama engel değil dedi bende adet düzensizliği başlamıştı her ay test yapmaktan umudumu kaybetmiştim eşimde gitti bir sorun yok dediler neyse ben artık stresten neden olmuyor diye düşünmekten hep üzülüyordum derken zehirli guatr çıktı stresten zaten o süreçte olmaz dedi doktor guatr için tedaviye başladım çok şükür 4 ay da atlattım tsh hormonları için adetliyken kan verdim aile hekimliğine o arada beta bakalım mı dedi aile hekimim yok dedim regl dönemindeyim dedim ama bakmış sonuçları almaya gittim betahcg 20 çıkmıştı ve ben nasıl sevinmiştim üstüne gördüm galiba diye düşünürken kadın doğuma randevu aldım ertesi gün değer 0 dı doktoruma dedim olmuyor diye baktı ve benim o doktorun önemsemediği kistim büyümüş ve 4-5 tane daha kist olmuş derken tahliller yapıldı ve ovulasyon olmuyor dedi doktorum önce kistleri eriticez çünkü ovulasyon için ilaçlar kist yapar dedi tedaviye başladık pandemi girdi araya arkadaşımın ısrarıyla inanmayarak clife macun kullandım kontrole gidene kadar ne kaybedersin kullan dedi derken kullandım ne de olsa olmuyor diyerek macun bitti bende bir kasık ağrısı sonra bayramda yasaklar vardı eczaneye gidemem adet tarihim o güne denk gelicek diye 2 tane test aldım adetime 3 gün vardı o ara ev taşıma telaşımda var kasık ağrısı yine girince bir dürtü geldi testi yaptım anında çift çıktı test bozuktur dedim 2.yi yaptım o da çift dayanamadım akşamdı kan testi verdim 768 çıktı ve resmen mucize gibi oldu çok şükür oğluma kavuştum sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻