Rehile Oysul Benm 3731 gram Şu an ama 40 ka kdr 4gece bilirsin felan dedi ama Sanki gelcek gibi ağrılarım sancılarm artdı ben normal istiyorum İnşAllah
Oysul Rehile ay maşallah kuzuya. Allahım gönlüne göre versin kilosu iyiymiş bu ara gelirse sana da iyi olur doğumu daha kolay olur. Açılma falan var mıymış?
Oysul Rehile kendimden önce seni merak edicem galiba Bizde hiç atraksiyon yok çünkü 😅☺️Hayırlısıyla gelsinler bakalım 🥰🥰
Rehile Oysul benm dünden ağrılar vardı bu günde geldi gidiyo 😂 NST DE BÖYLE CIKINCA HEYCANDA YAPTM bide Altdan baktı Bebeğin kafasına Dokundu resmen 🤣 Haber ederm yarn bidaha gidicem doktora suyum vs gelmezse
Hilalsny Sema00 benimde 37+3 :)) bende kizimk bekliyorum sabırsızlıkla sancilariniz kac cikiyor acaba ?
Rehile Oysul Geldi canm 6 gibi Pıhtı ve yanında mukuslu damar geldi sonrada sancılar 30 dakkada olmaya başladı nst ye gitdm acile 5 dakkada bi sancı cıktı
Oysul Rehile ay başladı o zaman ah canım allah bir avazda kurtarsın inşallah. Bebeğin kilosu da çok iyi zaten. Sen nasılsın, nasıl hissediyorsun heyecanlı mısın. Kendim doğuruyormuşum gibi heyecanlandım gerçekten. Inşallah çok rahat bir doğum olur
Oysul Rehile ay allah yardımcın olsun canım gerçekten aklım sende kalacak bu gece. 1 saate yatışın mi yapilacak
Oysul Rehile hadi bakalim allah yardımcın olsun canım benim. Ay inşallah sabaha güzel haberlerini alırız. Yazıları okuyan herkesin akli, duası bu gece seninle 🥰🙏🙏🙏