Esraozkan Kızlar 3 hafta önce doktor pkos teşhisi koydu ve bel bölgesinde yağlanma var biraz kilo vermen gerekecek dedi ve yumurtalıklarım normalden büyükmüş. Bi kaç kilo verirsen kendiliğinden olur dedi ama eğer hemen olmasını istiyorsanız diğer ay reglin 4. Günü gelin dedi. Bi tedavi uygulayacağını söyledi. Acaba bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar tedavi hakkında bilgi verebilir mi?
Pink1122 Esraozkan canim muhtemelen ya klomen verir yada femera bunlar yunurta buyutme hormon ilaclari bunlari kullan sonra kontrole gel der gerek duyarsada catlatma ignesi onerir hakknda hayrlisi inslalah
Zeynep5353 Esraozkan bende pkoyum canm banada fazla yumurtan var dedi klomen çok kullandm hiç plmadi kendinden kilo da verdim olmadi kendinden şmdi aşilama yaptirdim bekliyorum🤲
gizemsbsl Esraozkan ben 5 yıl çektim bu pkostan ya kesinlikle ilk aşama mevcut kilonun ilk etapta %10 kadarını vermek ayrıca spor yapıp yumurtalıkların çalışmasını sağlamalısın ondan sonra doktora gidip tedavine başlA önce KİLOO
Kardelen_12 Esraozkan ben 16 yaşında pko olduğumu öğrendim ve doktorum artık çocuğun olmaz çok zor falan dedi ben daha evli değildim o zaman evlendim 6 ay sonra hamile kaldım bir kaç kere duphaston kullanmıştım Allah sen dahil isteyen herkese evlat nasip eder inşallah ve ben kilolu biri de değildim
Esraozkan Pink1122 yumurtalarım büyük olduğu için sanırım Yumurtalıkları büyütecek birşey vermeyecektir çatlatma iğnesi 😒 biraz gerginim nasıl olacak endişesi var ve reglime 1 gün kaldı. Çok sağol inşallah güzel sonuçlanır 🙏
Pink1122 Esraozkan inslalah canim hakknda hayrlsi saglikla nasip etsin rabbim doktor daha iyi bilir tedavi surecini tabiki banada dua edermisin bu ay femera kullandim yunurta olustu adetime 11 gun var allah razi olsun simdiden
Esraozkan Pink1122 ederim tabi inşallah rabbim sağlıklı hayırlı bir çocukla kucağını doldurur. İnşallah bu ay rabbim yüzünü güldürür 🙏
Pink1122 Esraozkan aminnn insallah allah razi olsun rabbim sanada gonlundekini hayrla nasio etsin i sallah canim
Mervembrs 35 yaşındayım. 18 yaşında bu illet var dendi. En son evlendikten sonra doktora gittiğimde, çocuğun olabilir de olmayabilir de dedi. Denemelerden 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Hiç sıkıntı yapma. Oluyor oluyor :)
Esraozkan Mervembrs inşallahh 🙏 adet düzensizliğim bile yok 2 3 günlük gecikmeler düzensiz olmuyormuş doktor bana senin çocuğun olmaz demiyorum sadece biraz geç olacak dedi ama biz eşimle istediğimiz için bu ay gidicez yanına tedavi için
Esraozkan Zeynep5353 stres mi yaptığın için mi kendiliğinden olmadı çünkü kilo vermenin çok etkili olduğunu söyledi doktor sadece 8 kilo fazlalağım vardı ve 3 kiloyu verdim o zaman kendiliğinden olacağını söyledi fazla stres yapmamalıyız aslında inşallah aşılaman tutar rabbim gönlüne göre versin inşallah yakın zamanda bebek müjdesini alırsın 🙏
Esraozkan gizemsbsl 8 kilo fazlalağım vardı 3 kiloyu 3 haftada verdim doktor o zaman kendiliğinden olur dedi inşallah kalan kilolar da gider 🙏
Esraozkan Kardelen_12 bende evlendikten sonra bir anda 10 kilo aldım maalesef 8 kilo fazlalığım vardı 3ü gitti inşallah yakın zamanda kalanlar da gider daha önce adet düzensizliğim yoktu hala da 2 3 gün gecikmeler dışında düzensizliğim yok anlamıyorum nasıl olduğunu ilk doktora gittiğimizde çocuk planlarken doktor böyle birşey den bahsetmedi artık niye olmuyor tekrar gidelim dediğimiz zaman başka doktor Pko var dedi diğer doktor nasıl göremedi anlamıyorum
Zeynep5353 Esraozkan olabilir stresden canm etkiliyo oda çnkü kilomu düzenli verdm ama yok işte aşilama sonucunu bkliyorm hayırlısıyla nasip eder inş🤲🤲 güEl hberler veririm
gizemsbsl Esraozkan olur canım gerçekten kafana takma çocuk olayını çıkar kafandan hiç düşünme Allah nasip eder inşallah
Kardelen_12 Esraozkan olsun canım hayırlısı olsun inşallah Allah en kısa sürede evlat sahibi edeer sizi