Anadolu Melek_moms şuan makyaj yapıyorum ıslak saçlarla 😅 kızlar resmen doğum hikayemi okuyorsunuz şuan ya 😂 elektrikler kesik eşimi uyandırdım depend istemek için kırmızı gözlerle dans etmeye başladı 😅 ben de hazırlanıyorum sancım yok adet ağrısı gibi hafif ağrı var kakam gelmiş gibi de bi his var belim de biraz ağrıyor ama dayanılmayacak bişey yok şuan sakinim ama hastaneyi sevmiyorum ya oyalanıyorum öyle
2prensessannesii Anadolu büyük tuvalet hissi bebeğin geldiğinin göstergesidir beklemeyin gidin hastaneye
Melek_moms Anadolu canım gitmek zorundssin carsafini filan da götür istersen rahat etmek için serersin orda eşinle takilirsiniz işte ….. Suyun gelmese önemli değildi fakat suyun geldigi için riske atmamani öner iririm bence çok kolay olucak bak gör. Ben 37. Haftadayim ayakta duramıyorum bırak makyaj yapmayı picama giyip çıkaramiyorumm … Masallah sana ❤️ bu arada çok oyalanma eğer su hızlı giderse 4 saate doğumun gerçekleşmesi lazım demişti doktorum bebek susuz kalmamalı …. Hadi hadi çabucak hazırlan
Ceren11 Anadolu bütün mesajları okudum biz daha çok yeniyiz ama çok heyecanlandım seninle dikkat et ve lütfen haberdar ett 😍😍😍
Melek_moms 2prensessannesii ay evde doguruyormus birde yazık kıyamam kolay olcak inşallah ben inanıyorum
2prensessannesii Melek_moms ay Allah korusun. Benimde Gece 3 te suyum gelmişti İlk gebeligimde 6.30 hastaneye gittik 9.35 te doğdu kızım 😊
Galatah Anadolu sİzde kendimi gördüm . Tamda bu saatte kızımda aynı şeyleri yaşadım. Suyum gelmedi ama kasılmalar başladı. Eşimi hemen uyandırmadım . Başka şidddetli bir belirti olmadığı için . Sabahı bekledim . Sabah çok az nişanım geldi. Sonra hastaneye gittik 6 cm olmuş açıklık. Bir kaç saat sonrada kıZım dunyaya geldi. Şuandada 29 haftalık hamileyim bakalım bunda nasıl olucak:) sağlıkla kucağına al inşallah. Sevgiler
Anadolu Gidiyoruz kızlar hastaneye 21.02.2021 🥳🥳🥳 suyum hala geliyor ama bi sakinlik geldi kasılma yaşarken nabzım 500 atıyordu 😅
Buseyvz Anadolu Yaa perşembe günü benimde doğumum var sizin yazdıklarınızı okuyunca heyacanınıza ortak olmamak elde değil 🙈 Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah sağlıkla gelsin kuzucuk ❤️
Seymacablog Durumun nasıl, heyecanlandıö, haber bekliyoruz Allah yardımcın olsun 21.02.2021 geldin mi aybüke kız ❣️
emineveminigi Anadolu Allah yardımcın olsun bir avazda doğur insallah kuzum 🙏🏼 bizde merak ve heyecanla bekliyoruz♥️
Findikaltinim Ya çok heyecanlı soluksuz okudum Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağ salim kavuşun bebeğinle 🤲🏻❤️
Anadolu Merdivenleri inince sancım arttı biraz ama iyiyim hastane yolunu tuttuk şuan arabadayız eşime dedim ki evden 2 kişi çıktık 🥰🥰🥰 dönüş 😇😇😇
Findikaltinim Anadolu Duamızdasın bak hepimiz seninle heyecanlandık merakla güzel bebeğini bekliyoruz inşallah buraya ne kadar güzel bir doğum atlattığını yazacaksın duanı ederek git Allah yardımcın olsun Rabbim hepimize yavrularımızı doğuracak gücü vermiş hepimiz yanındayız💐
Sjsjsjfjmejxodmjk RABBİM kolaylıkla doğurmanı nasip etsin canım sağlıkla gelsin Aybüke bebek ❤️ RABBİMİZİN izniyle İNŞALLLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲