Zuhal2205 Merhaba hanımlar. Bişey sorucam size ya. Göbek deliğimden aşağı doğru yani bikini bölgesine kadar yol gibi bi çizgi oluştu neyin nesi anlamadım. Çatlak desen değil bacağımdaki çatlaklarla alakası yok çünkü. Var mı bi bilgisi olan yada onda da oluşan ?
Gfrn Zuhal2205 hepimizde var o canım Doğumdan sonra geçiyor benim o çizgi tüylendi birde incecik uzun şerit gibi Doğumdan sonra geçiyor merak etme
sudamlasi Zuhal2205 evet arkadaşların dediği gibi göbek çizgisi o doğumdan biraz zaman sonra geçiyo☺️
Zuhal2205 sudamlasi evet sanki ameliyat olmuşumda dikiş izi kalmış gibi aşırı dikkat çekiyo geçiyosa sorun yok o zaman ☺️
Gamze1903 O cizgi aslinda hamile olmasakta hepimizde varmis ama renginden dolayi normal zamanda goremiyormusuz :) hamilelik zamnndada pigmentlerden dolayi kararma oldugu icin mesela gogs cevremiz gbi oyuzdrn rengi koyulastigi icn ortaya cikiyormus :) ve hamilelik sonrasi kayboluyor :)
Zuhal2205 Gamze1903 benimkide öncede açık renkliydi i bi ay öncesine kadar gittikçe koyulaşıyo dediğin gibi :)
Zuhal2205 sudamlasi 23 hafta oldum bugün. Bi aydan fazla oldu var fakat umursamıyodum. Ama gittikçe belirginleşiyo baya koyulaştı
Esraumit Zuhal2205 gebelikte olan bişey.bende normalde vardı hafif bi şekilde ama belirginleşti.sonra gecyrmus 😊
Clover Zuhal2205 gebelik cizgisi o aynen goguslerine kadar uzayacak rabbim mucizesi o cizgi. Bebisler dogduklarında tam goremiyorlar o cizgi bebegin anne memesini bulması icin yol olusturuyormus. Benim bebidim 3. Aylık yeni yeni kaybolmaya basladı