Minnosunannesiii burcinnb yooo 🤣😂😂 kahve yaparken canım turşu çekti sonra kahvenin üstüne yerken tadının güzel oldugunu farkettim 🤣 tezgahta bölünmüş portakal arada onu da emcükledim 🤣🤣🤣😘
burcinnb Minnosunannesiii hahahahah afiyet olsun canım ben onu yersem mahvolurum henüz bulantılarım geçmedi tam 😂😂
imerveg Minnosunannesiii nekadar bensin ya 😂 mutfaga su icmeye gidip agzima 3 cesit yiyecek tıkıp su icmeden geri donuyorum😂
Minnosunannesiii burcinnb ooo attım ağzıma iki tane prilam 🤣🤣 sabaha allah büyük 27+6 olduk hala ilaçlarla duruyorumw😂
burcinnb Minnosunannesiii keşke bana da fayda etseeee ama yokk malesef sen yine de dikkat et canım korktum ben şuan 😂😂😂
Minnosunannesiii burcinnb doktora danış ben günde ili tane yetmiyor diye doktor 4 e çıkardı birde gaviscon kullanıyorum ilk günden beri
Minnosunannesiii imerveg 🤣🤣🤣🤣🤣 hiç sormaa vallahi ben su içemiyorum suyun tadı bi tuhaf olmuş 7aydjr 😂 doğuma girdiğim gün bana söz vermişler bitane bardağım var yarım lt su alıyor onla su verecekler bana 🤣🤣🤣
burcinnb Minnosunannesiii bende öyle kullandım yine fayda etmedi ama çok şükür azaldı baya. İştahım da açıldı yine de iyi yiyorum bakalım 🤷♀️😂
imerveg Minnosunannesiii 😂😂😂😂😂bulantin varmis ya onun da etkisi buyuk tabii. Ben hic bulanti yasamadim🙈 valla yemek hamilelikte daha guzelmis surekli girtlak derdindeyim 😂 suyu atlama su cok onemli tadi kotu de gelse dik kafaya ☺️
Minnosunannesiii imerveg olmuyo ya sadece ili gün içmeyince 3. Gün idrar yolu yanması oluyor alıyım şişeyi yanıma öğün içiyom geçene kadar zorluyorum sonra yine aynı
Irmakveannesixjd Minnosunannesiii 🤔🤭olabilir hamile kalmadan önce bende çok fazla sevmiyordum ama şimdi baya çekiyor canım😋😂❤️🤰