AyenurGrtrk Kızlar bacaklarımda aşırı derecede bir kaşıntı var beni delirticek cinsten 34+4 günlük hamileyim ve uykularımı bölecek cinsten oluyor benim gibi olan var mı internetten baktığımda çok kötü şeyler yazıyor korktum açıkçası yardımcı okursanız çok Sevinç’ime
deletedmom43 AyenurGrtrk Benim de var,12.haftadayım. Excipial Lipo verdi doktorum,onunla rahatladım. Doktoruna sorup kullanabilirsin sende
Sumeyye12 AyenurGrtrk bende de var hatta post açtım 1 saat önce bende ama 2 gundur var bende sizde kac gundur var
Adabahar AyenurGrtrk canım karaciğer enzimlerine baktırdınmı 1 haftadır onunla uğraşyorum tahliller yapıldı yine safra keseme bakıldı 2 kez çok şükür korlulcak bişe çıkmadı sende bi git çok sıkıntıdaysan
Sumeyye12 deletedmom43 canm peki dr tahlil vs yaptirdi mi birde sadece bacakalrda mi yoksa vucudun farkli yerlerindede mi
MelikeAkdoan benim hamileliğimde 7 haftalıkken kurdeşen (urtiker) alerjisi oldum.. kaşıntı kabarma vücudumu sarmıştı🙄 inşallah önemli bir şey değildir, cildiyeye görünmeni tavsiye ederim kaşıntı diyip geçmemek lazım
Busrabnrby AyenurGrtrk belki coraptan kaynaklaniyodur ciddi biseyde yoktur ama sen yinede ihmal etme canim git bi gorun doktora
MerveKontakay AyenurGrtrk of bende de var gebelik kaşıntısı bir cildiyeye gidin krem versin yatıştırıyor en azından 1-2 saat ama malesef doğurmadan geömiyor birde doktorunuza söyleyin Tehlikeli bir durum çünkü birde ılık duş alın iyi gelir