Hayla34 İdrar tahlili vermiştim enfeksiyon çıktı. Doktor bugün fitil ve bu ilacı verdi. İlacı bugün al diğerini de 2gün sonra dedi yalnız kutudan tek paket Çıktı. Şimdi bunu bu şekilde mi içecem.
Rukiyoloji Hayla34 bende 2. Ayda geçirmiştim ama ilaç fitil almadım. Günde 3-4 litre su içerek atlattım bir daha da olmadı şuan 38+2 deyim
Seymassrioglu Hayla34 suda cozundurup iceceksen öyle bı ilacsa iç hemen çünkü bana da vermişti ama fitili kullanmadım hiç
anneadayi33 Hayla34 bir bardak suya atın yatarken son idrardan sonra için mümkünse sabaha kadar wc girmeyin
Hediyecelik Hayla34 aynen banada doktor öyle dedi bende şaşırmıştım içinden bir paket çıkmıştı, ama kutusunun fotosunu doktora atmıştım evet bu demişti 😂
Hdyt1346 Hayla34 banada bundan verdi doktor içtikten sonra lavaboya çık ayın demişti ama en fazla yarım saat dayanabildim 30 haftalık hamileyim sürekli wc ye gidiyorum
OzgeAlya Hayla34 aynı ilacı bu gece bende kullanicam daha önce de kullandım tek kullanımlık idrarını yapiyosun o tozu suyla karıştırıp iciyorsun gece tuvalete çıkmamaya çalış mümkünse daha etkili oluyor Geçmiş olsun şimdiden 💁🏻♀️
Hayla34 Fotoğrafı geç yükleyebildim. Bunun hepsini mi içecem. Ama başka çıkmadı doktor da 2 gün arayla iç dedi eczacı mı eksik verdi
Hayla34 Hdyt1346 bu şekilde içicem dimi hepsini 🤣 ya doktor ilkini bugün al diğerini de salı günü iç diyince tereddüt ettim ama tek ilaç çıktı
Umrannnnn Hayla34 direk öyle içeceksiniz tek ilaç direk etki ettiği için veriyorlar bana da öyle vermişlerdi.. direk etki ediyor çünkü 😊
yagmurd_unal20 Düşük yada erken doğum riski olabiliyormuş bende de vardı bol su içmemi söylediler sadece
Sedaerhan Hayla34 ilaç suya karıştırılandandır tel kullanımlıksa kullanma talimatına baksanıza bi suya katılandan mı içiyorsun sabaha kadar tuvalete cıkmıyorsun
Hayla34 Sedaerhan evet suya katılan.tek ilaç var bende ya doktor tek yazdı iki tane yazmayı unuttu ya da eczacı tek verdi yanlışlıkla bilemiyorum
Aslan_01 Bende de enfeksiyon var. Bana da fitil ve suyla karıştırilandan verdi. Fitili yapmadım. Bakalım pazartesi muayene ye gidecem
Hayla34 Hdyt1346 aynı ilaçmıydı sizdeki yani tek kullanımlık dimi. Ay kusura bakmayın tekrar tekrar soruyorum ama