B-syhn Şuan bebiş çok küçük ultrasonda gözükmesi için merak ettim. Hiç yüzük ile cinsiyetini öğrenen ve doktor sonrası tutan oldu mu? ( Biraz eğlence ve meraktan yazıyorum)
Tgbugra B-syhn ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman annemin arkadaşı yapmıştı bana onun dediğiyle aynı oldu 😊😅
B-syhn 1ErkekkAnnesii tabiki %50 olasılık tabiki merak ediyorum. Enteresan şeyler var eskiden cinsiyet belirlemek için kullanılan doktor ve hastane az olunca ulaşamayınca ben bugün denedimde :) çok eğlenceliydi test etmek için annemede yaptım 🤣onda hareket etmedi.
B-syhn yrnens17 alyansı bir ipe bağlıyorsun yatıyorsun biri de yapabilir kendin oturarak yapabilirsin. İpi tutuyorsun yuzuk hareket ediyor ileri geri erkek, yuvarlak yada sağa sola gidiyorsa kız diyorlar ☺️🤔🤭
B-syhn Dilekkk45 alyansı bir ipe bağlıyorsun yatıyorsun biri de yapabilir kendin oturarak yapabilirsin. İpi tutuyorsun yuzuk hareket ediyor ileri geri erkek, yuvarlak yada sağa sola gidiyorsa kız diyorlar ☺️🤔🤭
_Elifffffff_ B-syhn merhablar benmde tek tutan yöntem bu oldu galiba 😄ileri geri hareket ediyordu erkek dedi cinsiyetimize doktor
B-syhn _Elifffffff_ ben abimin eşine yaptım onda da doğru çıktı abimede yaptım 🤣🤣🤭yüzükte tık yok 🤣🤣🤣