Mmm333 naz_43 karslı ama eşimin işinden dolayı mardinde oturuyoruz şuan Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum🤲🤲🤲
NefesDeniz Nesliii06 Nifty testi 11.haftamda yapıldı bana..ama burada bir çok postta okuduğum kadarı ile her doktor ikiz gebelikte bu testi istemiyor. Normal ikili test yaptıranda çok..nifty testi daha kapsamlı bir tarama testidir. Her iki bebeğinde dnasına ve kromozomlarına bakılıyor.
Gozdealpu NefesDeniz ne kadara yaptırdınız nifty testi. 3 doktora göründüm hiç biri ikili istemedi. Niftyden de bahsetmedi
Gamze0502 NefesDeniz canım merhaba bişry sormak istiyorum sana haftamız yakın olarak bitek seni biliyorumda🙈 bende 30. Haftamdayım bi haftadr ara ara mide bulantısı olmasya başlaya sende yaşadınmı bu durumu. İlk aylarda mide bulantım gecmişti yine ara ara olunca merak ettim🌸
Gamze0502 NefesDeniz canım merhaba bişry sormak istiyorum sana haftamız yakın olarak bitek seni biliyorumda🙈 bende 30. Haftamdayım bi haftadr ara ara mide bulantısı olmasya başlaya sende yaşadınmı bu durumu. İlk aylarda mide bulantım gecmişti yine ara ara olunca merak ettim🌸
Mmm333 Hayırlı akşamlar arkadaşlar kalp atışından sonra ne kadar süreyle kontrole çağırıyor sizi bugün gitim kalp atışlarını duydum 20 gün sonra gel dedi sizde demi böyle
sosi5 Mmm333 haftada bir gidiyoruz ama soyle tek kese çift kese farklılığı var risklerini göre sizi çağırıyorlar risk gor.edikleri icin belki üç hafta sonra demiştir sizin gebeliginiz tek yumurta mı
sosi5 Mmm333 simdi elinizde usg kağıdı var mi veya soyle sorsyim size bi kesede iki bebek mi var yoksa iki kese mi var
sosi5 Mmm333 o zaman normal bu şekilde çağırması kuzum riskli değilsin çünkü birde gebeliginin başındasın sanırım o yüzden ileri haftalara atar kuzum
Mmm333 sosi5 anladım kuzum peki canım bu çift yumurta ikizimi bide bende yeşilimsi bir alıntı oluyor normalmi bazen beyaza bazen yesil
sosi5 Mmm333 yeşil normal değil kuzum ama bebekle de alakalı değil enfeksiyon vs tarzında bi seyin belirtisi eger cift kese gözüküyorsa usg de çift kesedir kuzum bi kese de iki bebek varsa tek kesedir
sosi5 2zlerinannesi ah kuzum kendj hatam yordum kendimi bayan aldım eve temizlik için yapamamjs gidince kendim yaptım oda cok zorladı yordu beni direk ağrım girdi zaten ardından kanama 3 gun burdaymışım 😒