OzknMelike Nazli_brkcn1 Bizim prensesimizin adı da BUSE olacak. Nisan sonu Mayıs başı gelicek inşallah sağlıkla gelsin tüm kuzular.
Helinrojbinn İlk kızımın adı Helin su idi buda pelin su olucak bitane daha olursa selin su evin su alina su diye sularla giderim herhalde 😁😁
minikkuzummmm Mom81 bende duydum ama neredeyse her kaynakta kız çocuklarına veriliyor ve ben bu ismi koymak istiyorum 🥰
Mehtpsahn_53300 Nazli_brkcn1 ben yarın öbürgün doğuracam hala ismi yok ilk bebegim benimde 😂😂 banada yardım edin Asel Mira ve yağmur arasında kaldım 😂 yoksa sadece Asel mi 🙈
birtriptanesi Nazli_brkcn1 Ben Eylül koyacağım inşallah. Eylül hem doğum günüm hem eşimle sevgili olduğumuz ay hem evlendiğimiz ay hem eşimin askerden geldiği kavuştuğumuz ay. Eylül ayının bir çok anlamı var bizim için o yüzden bunu koyalım dedik ☺️
Sedabykgz birtriptanesi Eylül çok istiyorum. Askerlik hariç bizim de aynı. Henuz askere gitmedi belki askerde eylülde gitcek. Tanışma evlenme. Doğum günü. Eylul😂son 1ay amaaa isim bulamiyoruz