yesilimsi @Nkzldag4 Kızımız olursa bizde Nevra koycaz inşallah. Yorumlarda hiç Nevra düşünen yok diyordum ki tam sizin yazdığınızı gördüm 🍀 Hayırlı ömürlü olsun sağlıkla kavuşun😊
Nkzldag4 yesilimsi çok yaygın değil ama 1 seneye patlar merak etmeyin😂🤭anlamlı güzel ama sağlıkla gelsinler insllah🥰
EbruSancar Nazli_brkcn1 bana nedense L ile başlayan isimler çok zarif geliyor. Lidya Lina Lavin 3 ünden birini seçeceğiz inşallah 😅
Alminanin_Annesi61 _hasret- araştırdım kimi siteler yasaklı oldugunu söylüyor ama berre isminin yasaklı oldugunu daha cok yazılıyor.
_hasret- Alminanin_Annesi61 bizde berra dusunuyoruz bugun sitede okudum berrada a harfi oldugu icin anlam degisiyor caiz yaziyodu bilginiz olsun berre ewet degistirilmis hatta bir arkdas yazdi 2 hocaya sorduk konulabilir yazmislar
Gulblkc_0 Nazli_brkcn1. Benimde ilk hamileliğim ama cinsiyetimiz belli değil daha kız olursa zümra düşünüyoz şimdilik
Yaseminsayan Nazli_brkcn1 ben kızımın adını eslem koyacağım insllah esilada cok beğeniyorum.. ama benim için anlam önemli tabiki cok dikkat ettiğim için içime cok sindi eslem
Esra_80_ Burcuckmk mira ve miray benimde aklımda idi kuranda geçmeyince vazgeçtim isim arıyorum 🤦🏼♀️
Burcuckmk Esra_80_ kuranda geçen manalı cok fazla isim yok canim cok videolar hocalar dinledim kuranda geçen hersey isim manası taşımazmis sifat bağlaç oluyormus genellikle anlami guzel olsun yetermiş Mirayda ışık saçan bey anlamina geliyormuş vazgeçtim aslinda erkek ismiymis
Meyracukurmaraz Kız ismi bulması çok zor ya Miray hoşuma gidiyor eşim de ece istiyor. Sevgili olduğumuzdan beri de Eylül istemiştik ilk tarihimiz nişanımız sözümüz evlilik tarihimiz Eylül de o yüzden Eylül diyorduk ama duya duya hoş gelmemeye başladı 😂
Hydralya Nazli_brkcn1 Asya lina koymayı düşünüyorum ben, benimde ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse 😊
Burcuakb_ minikkuzummmm Bazı iki isimler o kadar saçma oluyor ki zoraki koyulduğu çok belli uyumsuz her zaman tek iyidir 😉