Gencmerve Derin01 ilk dusundugum melek di buyuk ihtimwl melek kiz cocuguna cok yakisan bir isim anlamida guzel
Mry1054 Badeninannesii benim de kız eğer değişmezse 😅 erkek olursa yavuz koyacaktık ama kızda acayip kararsızız ☺️
alimerve Nazli_brkcn1 ay buldummmmm Mihran olucak kızımın adı Pakistan’da İslam’a bağlı kişilerin oradaki bir nehire verdiği isimmis aynı zamanda kader alın yazısı Allah kelamı demekmiş
Haner Mry1054 Eliz Alin’den sonra miray çok beğendiğim bir isimdi ilk 3 isimdi bizim için bende ilk defa duydum 😂 isminiz bence çok güzel ve söylenişi ve tanıdığım bütün Miraylar çok kibar saygılıydı o yüzden koymayı istemiştim🥰 inşallah sağlıkla gelsinler 🥰
Salbina Nazli_brkcn1 Valla ben de çok begenemedim bir türlü. Allah nasip ederse 2.5 ay sonra bizim de kızımız olacak ismi Tuana olarak karar verdik.
Ahucan Nazli_brkcn1 melek,erva,hüma ,ayliz,nefes , duru, zümra zümrüt . Benim prensesim melek erva olcak 20 gun sonra ins :))
Gulcinkrkmz Nazli_brkcn1 defne öykü ada arasında kalmıştık ada koyucaz eşim ada ismini çok istiyor onuda kırmak istemiyorum
kubrabahadir Nazli_brkcn1 Elisa ♥️ Benim de doğum 1 ay sonra hayırlısıyla 🙏🏻🤲🏻 bu arada ismin anlamı : cennet kapısında bekleyen meleklerden birinin adı ve Allah’ın emri Allah’ın sözü anlamına geliyor ♥️ İsmiyle büyür inşaAllah kızım ♥️