Ayazsmommy Didi6 canım bana Elis isminin anlamını atmıştın atabilir misin tekrar araştırdım ama bulamadım
Monika Nazli_brkcn1 aylin,aysel,nazar,kader,eda, bende 9 aylikim ve 2 ,3 gun sonra dogurmam lazim ismini aylin koymak isterim guzel bi isim bence
nergiz__ Sonay-34 isminin içinde gül olanların hayatında zorluk çok çıkıyormuş diye okumuştum o yüzden gül isminden uzak durun diyorlar ben de gülce koymak istiyordum
2miniginannesi _hasret- berra ismini evet peygamber efendimiz değiştirmiş bende ebrar düşünüyorum hatta ebrar ismide berra nin cogulu yine aynı anlama geliyor diye eşim istemedi ama diyanete sordum ben konulmasında sakınca yoktur diye size de fotoğrafını atayım isterseniz
busbusssss 2miniginannesi Berranın anlamı çok güzel fakat nefsini şımartabilir kendini yüksek görebilir düşüncesiyle Peygamberimizin değiştirdiğini okumuştum ben de. Kaynağını bilmiyorum. Diyanet krediye de cevaz veriyor ama işte insanın ne kadar içine siner bilemiyorum
Nurert Nazli_brkcn1 Biz şuan cinsiyetini bilmiyoruz ama kız olursa Hayal olucak ismi eşimle bizim şarkımız vardı çünkü Gel hayalim diye.Erkek olursada Yusuf Asil 💕
sosi5 Haner kesinlikle doğru ya baktım ben cok üzüldüm ikizlerim olacak birbirine yakın duyulmamış anlami güzel şık isim arıyoruz eşimle ne bulsak bi sey çıkıyor🙄😅
Haner sosi5 bekaret tanrıçası Umay olarak geçmektedir 🥰 Ayrıca şimdi bütün tanrıçalara da baktım Türk mitolojisi Yunan her yerde yok 🤦♀️ Şimdi gönderilen kaynağa da baktım ayrıca tanrıçalarla ilgili şimdi makalelere de baktım ayrıca Eliz el izi demek Türkçe bence herkesin el izi özeldir bu anlamı da çok hoştur 🥰 birde ayrıca caiz olmayan isimlere de vaktım kaç yere bir tanesinde geçmiyor biri kuyuya taş atmış misali 😂
sosi5 Melek2654 yanlis anlamayın ama didi hanımın profiline girerseniz içimdeki düşünceyi anlarsınız burda ezberlenmiş bir isim kendisi çünkü sadece yorum yapma moral bozma olarak görüyorum artık 😊
sosi5 Haner bencede öyle cok dogru söylediniz birde bunları katan bayan her yerde ayni mesajları atıyor iste iyi araştır link bırakıyor gidiykr sinir bozucu
2miniginannesi _hasret- [url=https://hizliresim.com/gTLUgV][img]https://i.hizliresim.com/gTLUgV.jpg[/img][/url] biz diyanete sorduk diyanetin yanıtı canım berre berra berru ebrar hepsi aynı anlamda imiş ama yasaklanma falan yok sadece degistirmis
Haner sosi5 evet bir internet sitesi sadece ve o nerden alındığına dair bir kaynak ve kaynakça yok 🤦♀️ Bir şeyler yazıyorlarsa kaynak belirtmek zorundasın bende yazayım o değil caiz bu değil 🤦♀️ O isim böyle bu isim şöyle 🤦♀️ Her kaynağı okumak lazım bütün tanrıçaları okudum ya kale alıp ama işte birşey yazıyorsa araştıracaksın bakacaksın bir yerde yazana inanmayacaksın o yüzden sen ne istiyorsan canım onu koy bu senin çocuğun eşin ve senin içine ne siniyorsa 🥰 biz öyle yapacağız 🥰 ayrıca biri bir isim yazıyorsa sen nasıl istersen senin düşüncen diye ince bir ruhla cevap vermek gerekiyor bir sen mi biliyorsun bu hayatta hepimiz hamileyiz ve ince düşünmek bu dönemde daha önemli 💗
sosi5 Haner kesinlikle oyle kuzum ya ben çok beğendim eliz ve elisa cok hoş kızlarına düşünüyoruz artık insanların dediklerini taka taka yasayamicaz bu hayatı fazla meraklılar karışmaya dediğiniz gibi hele bi hamileye bu olmaz yani
Haner sosi5 Bizde çok beğendik ve içime sindi 🥰 erkek olsaydı ediz diye düşünüyorduk kızımızda Eliz hoşuma gitti hatta eşimin hoşuna çok gitti beni ikna etti benimde Alin çok hoşuma gidiyordu birleştirdik Eliz Alin diye 🥰 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰