Gmzmhddn Ahsenkubratirtil bende Sena dua ismini çok istemiştim ama dua isminin ileride okul iş hayatında sıkıntı olacağı yönünde çok uyarı aldım vazgeçtim suan ki gündem isim ebrar
Derin01 Tusemefe8134 bende berranin anlamına baktım peygamber efendimiz bu ismi zeynep ile değiştirmiş elif nisa yada arya nisa katmayı düşündüm ama kararsizim 🙄
Busra0710 Derin01 evet biri Berra koymak istemiş, Efendimiz o isim yerine başka isim önermiş. Bende o isimde şüphe duydum
Tusemefe8134 Derin01 bende elif ismini arkadasm vefat etti yakn zamanda onun ismi icin.tek o ismi tasimak zornolur dendi bnde yanina nefes ekledm
Ezgi-221 Busra0710 bende hiç öyle i bir isim duymadım cocugu nasıl çagırıcaz avova diyemi anlamı ne acaba 😂😂😂
Sedabykgz birtriptanesi Eylül çok istiyorum. Askerlik hariç bizim de aynı. Henuz askere gitmedi belki askerde eylülde gitcek. Tanışma evlenme. Doğum günü. Eylul😂son 1ay amaaa isim bulamiyoruz
Gamzealmina Nazli_brkcn1 ilk.kizimin ismi almina 2 hafta sonra bidaha kızım olcak insaAllah açelya koymak istiyoruz Allah nasip edese
_lezki_ Bizde rabbim nasip ederse kizimizin adini Esila💞 koycaz oğlumun adi Miraç kizimin adida Esila olucak inșallah 🙏 🙏
Veralynn Nazli_brkcn1 benim kizimin ismi Hayal Vera 🤗 suan yine hamileyim cinsiyet belirsiz kiz olursa Melina diye dusundum 🤔