Dlrzh zcelik hemen hemen aynılar zaten ama çağırmak önemli Hesnaaa diye çağırıyosun zaten Hüsne demiyoruz bence sıkıntı olmaz ikisi de aynı babdan türemiş
Aysglarslan Nazli_brkcn1 Biz daha cinsiyet öğrenmedik ama kızımız olursa ismini OKYANUS koyacağız ♥️👼🏻
akay123 Kubrabulut kuranı kerimde geçmiyor ve öalesef peygamber çiçeği anlamıda doğru değil bende istemiştim araştırınca sizde öyle olmadığınj göreceksiniz
Zoem Kızımın adı Meyra, kardeşinin adını kendisi koymak istedi: Öykü. Hayırlısıyla 2. Kızımızı da bekliyoruz🧿💜 Pera ismi de güzelmiş
Fatosfatos Nil_ aylina isminin a Nil_ aylina isminin anlamı nedir? İnternette baktım göremedim. Kulağa hoş geliyor. Huyu nasıl birde kızınızın? İsim anlamını taşır derler ya
Nil_ Fatosfatos hurma fidanına düşen ay ışığı 😊 kızım 50 günlük şimdilik uysal bakalım ilerde de iyi olur inşallah 💓🙏
Melisss07 Nazli_brkcn1 biz cinsiyeti yeni öğrendik ama ben eskiden beri kızım olursa Duru koyucam diyordum inşallah Duru’m sağlıkla gelir 🧿🥰
Bebisveannesii Nazli_brkcn1 madem ay parçası olarak görüyorsun kızını o zaman ayliz koy ay parıltısı demek😂❤️🙏🏻 Nazli_brkcn1