2prensannesl DilAra_123 7. Haftada başladı şuan 31 haftadayım ilk zamanlar gibi olmasada şimdide devam ediyor mide bulantım çare sadece zaman benim için 😔
bircivcivannesi DilAra_123 aç kalmamaya çalış az az sık sık mideyi bastıracak sağlığa zararlı olmayan şeyler tüketmeye calis canım ben haşlanmış patates ve tostla geçirdim ilk 3 ayımı :/ ara öğünlerde yoğurt, ayva, muz, elma vs
Beyzademiirrr DilAra_123 valla canım hiçbişey iyi gelmiyor,tavsiye edilenleri yesen bile yarım saat bir saat sonra yine aynı oluyorsun.Prilam dr adında bulantı ilacı var doktorunla konuş onu yazsın çok iyi geliyor ama çok fazla uyku yapıyor
Oziozi 2prensannesl yalnız degılmısım bende aynı 25 hftlgz ama bence artk gecmez bulantı dıyorum ama yoruyor artık
bircivcivannesi DilAra_123 bazı haftalarda pik yapabilir ben geçirsin diye duyup okuduğum ne varsa denedim akacak kan bazen damarda durmyor hesabı ama o da bir süreç ve geçiyor 🌼
DilAra_123 Beyzademiirrr evet canim dogru diyorsun Çubuk kraker yediğim zaman geri bıraktığım zaman da yine aynı oluyor
Mucizem_pasam Beyzademiirrr aynen katılıyorum sana en iyisi dr prilam banada çok iyi geldi şuan 29+2 deyim hala kullanıyorum 🙄
cnskmc DilAra_123 benimde 6haftalıkken baslamıstı suan 17.haftadayım daha yeni bu hafta geçti gibi ama bulantı hapı iciyorum hala eger gecmezse kendine eziyet etme ve doktoruna söyle prilam dr iç bütün gün beni ayakta tutan bu ilac oldu. ilaca ragmen tiksindiğim seyleri yiyemedim o ayrı en azından hafifletiyor
DilAra_123 cnskmc zaten yağlı şeyler asla yiyemiyorum canim ama canim hicbirsey yemek istemiyor bu mide bulantısı yüzünden de
cnskmc DilAra_123 aynen bende öyleydim asla yaglı ve soganlı yemekleri yemeyi bırak evde pişmedi bile kokusu bile mahvediyodu. ilk iki ayım tost ayranla geçti sende tuzlu mideni bastırcak seylerle tok kalmaya calıs canım
Cmnozge Beyzademiirrr bende hap kullanıyorum ama pek faydasını görmedim hala l midem bulanıyor ve kusuyorum 9haftadayiz şimdi
DilAra_123 cnskmc ilk baslarda iştahım da vardj benim bu hafta bi başladı mide bulantısı ne iştahım kaldi ne başka birsey
1prensesveprensannesi Hty1604- kurtarıcım oldu benimde lakin hapın tadı da mişde bulandırıyor biraz tutana kadar tüylerim diken diken oluyor 😂