Semistraa mavi0811 akıntı yumutladıgını mı gösterir yoksa çatladıgını mı acaba ovülasyon testiyle anlamışsınızdır
mavi0811 Semistraa benim adetim bittikten hemen sonra basliyo yumurtlama gununde çoğaliyo yumurtlamam bitince 5 6 gun sonra akınti hic olmuyo
Neshe08 alininannesiii aynen canım katılımıyla gayet basit bı uygulama ayrıca önemli olan kendını tanımak adet günü kaç günde bır adet olduğun kesın olmalı kı ,yumurtlama zamanın denk gelsın
alininannesiii Neshe08 benim hiç gecikmezdi 28 günde bir oluyorum her zaman biraz da onun düzenli olmasından kaynaklıydı sanırım ve bu ay olmadım düzen bozuldu 🙈
Neshe08 alininannesiii bende 30 günde bır oluyodum tamda ayın 1 ıne denk geliyordu takı kasım ayına kadar kasımın 3 ünde hamıle olduğumu öğrendim rabbım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah 🙏
-sevgikelebegi12 Beyaz akıntı olduğu zamanlar yumurtlama oluyo genellikle ama ben testlerle takip ediyorum ve o günde yumurtlama oluyo akıntı oldgu zamanlar
edb06 aselsmom uygulamayi çok onermiyorum. Ortalama bir deger veriyor. Ovulasyon testini denemelisin. Belki yumurtlamadigin zamanlar da oluyordur. Bunu anlaman ovulasyonla kolaylaşıyor.