Feyzasebin1996 Hayırlı akşamlar kızlar bugün doktora gittim ve 27+ 6 olmam gerekirken ultorsonda bebeğim 29+6 çıktı tam iki hafta ilerdem gidiyormuş yani doktor kendi doktorum değildi haftasonu nöbetçi doktora gitmek durumunda kaldım doktor açlık ve tokluk şekerime baktırmamı tavsiye etti ( kendi doktoruma gideceğim hafta içi )size sorum bu durumu yaşayan annelerde erken doğum yada normal doğum yapamamak gibi sorunlar oluşuyor mu bi kaç araştırma yaptım bu iki sorunla karşılaşanlar olmuş ama yaşayanlardan tecrübe sahiplerinden duymak beni ferahlatıcaktır şimdiden teşekkür ederim ☺️
Burcuu3761 Feyzasebin1996 benim gebelik şekerim var o yğzden 2 hafta önden gidiyor ama bir sıkıntımız yok çok şükür pazartesi doğacak kızım
Aysun1983 Feyzasebin1996 benim de 10 gün kadar önde gidiyor adet tarihim de bile oynama yaptı doktorum 24. Hafta da şeker testi de yaptırdım hiç bir sıkıntı yok üstüne gördük demek ki ben başka bir çözüm bulamıyorum bu duruma 😀
Nilaylks Feyzasebin1996 benimde iki haftaya yakın önde gidiyor daha şeker yüklemesi yaptırmadım ama kan verdiğimde şekerim düşük çıktı doktorum da bebeğin önden gitmesine herhangi bir sıkıntı görmedi ama Doğum konusunu bilmiyorum
Esraguler Canım benimde öyle gayet saglıklı oldugunun belirtisi gerileme olmasın da allah korusun önden gitmesi mınıgın gelişkin oldugunun belirtesi☺️
MeliSeliMelih Feyzasebin1996 benim bebeğim 27.haftasında 1300 gr çıkmıştı bir hafta önden gidiyor demiştide o yüzden sordum yani şu an 28 e girdik ama 29 gibi görmem gerekiyormuş…
Adalet-22 Benimde ilk bebeğim öyleydi normal Doğum istediğim için 38. Haftada suni sancıyla doğurdum. 3920 gr doğdu.
Mumyaso Glikoz yükleme testi yaptırmamış olanlar mutlaka yaptırın derim. Bebeğiniz önden gidiyor ve şeker testi yaptirmamissaniz, önce tabiki endişe etmeyin ama aşırı karbonhidrat da tüketmeyin. Konuyu doktorunuzla konuşun.
Erimannesi Feyzasebin1996 gebelik şekeri olabilir.. Benim 25 hafta yüklemede çıktı.. Şu an 37 haftama gireceğim 2 hafta önde kilosu.. 40 haftayı beklersek 4 kiloyu geçer normal olmaz dedi.. Şekerden dolayı da son ana kadar bekleyip riske atamam dedi.. Bu arada şekerim diyetle kontrol altında..
Rehile Feyzasebin1996 benmde 2 haftaya yakın İleride ama şeker testimde temiz cıktı şu an 36+4 Olmamız gerekirkem 38+4 cıktı ultrasonda P tesi konteolum var doğum şeklinden bahs etmemiştik ultrasona görü artık doğurmam lazm 😂😂
Mavi-elif Benimde öyle 3 4 hafta ileride giidyor şeker bakıldı çıkmadı genetik olabilir dedi doktorum iri bebek diyor hep 😄 son bi aydır meyveyi ve karbonhidratı biraz azaltınca 2 3 haftaya düştü fark şuan 34+3 teyim 33te bebeğin kilosu 2500 gelmişti
Elifyali Feyzasebin1996 icinizi ferah tutun o haftalarda brnm de oyleydi benm doktorim da sekere bakalm o da kilo aldirablr dedi… Oyle bi durum olmasaydi seker yuklemesi yapmayacktik 2 hfta onden gidince baksak iyi olur dedi baktik seker cikmadi hersey yolunda cikti cok sukur ve annem gil demsti son aylarda uyumlu olur die simdi haftasi ilr uyumlu cok şükür… Doktorunuzu dinleyin derim ben icinizi ferah tutun… Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin cumlemize 🙏