Anne321 Tgbugra son 87 27+4 olucaz bu gece zaman geldiiii cok az kaldi ,☺️ cok heycanliyim ilk gebeligim
Haticesrkya Tgbugra evet ya dün kanama var diye gittim 3 cm acılmam varmış sncı yada suyun gelince gel dedi pzt kontrol var zaten bakalım nasip
Tgbugra Tanriverdieesra bende normal doğum yapmak çok istiyorum ama bi yandan da çok ama çok korkuyorumm 🙈
Glysrcn Tgbugra ben de aynı şekilde yatakta dönerken çok zorlanıyorum. Ben de yapmıyorum araştırmaya başladım işte neler yapılması gerek diye 😊
Tgbugra Glysrcn ben pilates topu falan almıştım başlarım diye ama halim hiç olmuyor ki yapıyım bide açıkçası doktorum korkuttu beni yanlış bi hareket yaparsan falan diye o yüzden hiç bişey yapmıyorum🤦♀️😅
Glysrcn Tgbugra bana da doktorum pilates topu ve yürüyüş önerdi bu haftaki çatı muayenesi Olcam ondan sonra da squat önereceğim dedi ama neyi nasıl ne kadar yapmamız gerekiyor bilemiyorum 🤦🏻♀️
MS92 Alminaam Benim de 97. 😊 Bazen formdakiler ile aynı anda doğurabileceğimi görünce mutlu oluyorum, yalnız değiliz gibi 😊