Minikasya dmlkrcck Kese görünebilir. Ama bebek kalp atışı görünmez. Ama doktor alttan bakar erken gebelikte o zaman kese minnacık görünür
HasretYildirim dmlkrcck biz 5+4de hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını görmüştük canım görülebilir😊
1ErkekkAnnesii dmlkrcck kese gözükebilir ama bebek gözükmeyebilir kalp atışı duyulmayabilir kişiden kişiye değişiyor tabi benim 6. Haftamda kesem gözüktü ama bebek gözükmedi kalp atışıda yoktu 7+1 de duyduk kalp atışını
Bedir-Sevgi dmlkrcck Valla canım benim 5+4 de vajinal ultrasyonla kese ve bebek gözüktü 6 haftada kalp atışı gene vajinaldi karından ulatrasyonla geç gözüke biliyor birde geç döllenme falan da olabiliyor o yüzden içini ferah tut daha çok küçük annesi 😊
Minik_kalplim_ dmlkrcck 6 yada 7. Haftada görünür canım ben alttan bakılması sevmiyorum ve önermiyorum biraz sabırlı olmalısın bence 🥰
Dygclk51 dmlkrcck genelde görünür ama kişiden kişiye değişebiliyor ben mesela 4+5 te gördüm ama okuduklarıma göre 5+4 de gile göremeyen var.
Gulhan3291 dmlkrcck 5+1 de kese gorundu 7+1 de kalp atisi duyuldu ama 6. Haftalarin sonunda gidersen ikisinide aradan cikarirsin tabi gec dollenme vs. Degilse :))
cnskmc dmlkrcck kese beta hcg degerine baglı canım 3000 den sonra gözüküyor bir hafta sonrada kalp atısı icin cagırır buyuk ıhtımalle doktorun benımde oyle olmustu 6haftalıkken kalp atısını duymustuk hayırlısı olsun
mlkkk DilAra_123 evet canım beta değerin iki günde bir iki kat artacak 3000bine ulaştığında karından net gözükür haftanın bi önemi yok