Berfin3 Gulsen4224 ay çok merak ettim belki bi tahmin yürütürsün lütfen😊 https://imgyukle.com/i/L2eyor
Gulsen4224 Berfin3 nub duruşu erkek ama kafa yapısı kıza benziyor cnm net olmuyor daha minik olunca ama kız olasılığı daha ağır basıyor sanki 🌸
Berfin3 Gulsen4224 ay hadi insallah 😊😊 pazartesi gidicez bakalim bu sefer büyümüş olur goruruz sanki cok teşekkür ederim kirmadin beni 😍 saglikla kucagina al insallah sende bebegini 🥰
Nurse9502 Gulsen4224 merhaba gülşen hanım arkadaşımın usg fotosuna bakabilirmisiniz cinsiyet tahmini için ☺️
Eslemmeryem Gulsen4224 yaaa benim telefonumda sorun var galiba üç gündür deniyorum ama bir türlü ultrason resmi yüklenmedi sana ulaşmanın başka yolu yok mu😂 Instagram dan Filan nolur benim bebişiminde cinsiyetini tahmin et 15 haftalık
ikiminikannesi Gulsen4224 gülşen hanımcımm kız bebekler geçmi hareket eder erken mi bi bilginiz varmı doktorum erkek dedi ama yinede hep içimden kız geçiyor bebeğim biraz erken hareketlendi geçen ultrasonda da baktığımızda ellerini oynatıyodu
Gulsen4224 ikiminikannesi cnm bebeğin yapısına bağlı İnan kız bebekler erkek bebekten daha önce hareket halinde de olabiliyor geçte olabiliyor 🌸
ikiminikannesi Gulsen4224 değişirmi sizce sadece erkeğe benziyor ama kesin değil dedi doktorum sizde kız dediniz😍
Gulsen4224 ikiminikannesi cnm doktorun daha iyi bilir elbet ama erkek demiş ise bacak arasını görmeden emin olma bekle bakalım diğer kontrolde netleşir umarım🥰🙈