Melikemurat Kırıkkale’de olan hamişler hangi doktora gidiyorsunuz biz yaşama gidiyoruz zaten fazla bi seçenek yok 🥲😏
Dilan1998 Melikemurat yaşam a gidiyorum abdulkadir bey in hastasıyım ama bu haftadan sonra ankara a gideceğim doğum mu orda düşünüyorum şehir hastanesi çok temiz ve ilgili
minikturta Melikemurat burda memleketlimin olması beni çok mutlu etti 🥰 şehir dışında yasiyorum malûm evlilikten dolayı ama Kırıkkaleye gittikçe yaşama Abdulkadir hocaya gidiyorum işinin ehli bie doktor lakin dediginiz gibi soru sorarsanız yanıtlıyor onun haricinde bisey demiyor buda can sıkıcı 😀
Yeni-6 Melikemurat kırıkkale deyince tabi ki tekin kale hem ilgisi hem de herşeyi tek tek açıklaması gerçekten mükemmel doktor😍
Melikemurat Dilan1998 bende Gülsüm hanıma gidiyorum kötü dıyemem ama aman aman iyi değil Allah’a şükür taramalarım iyi çıktı ama muayenenin harıcı dışında bişey demiyor şuna dikkat et flan
balkiz12 Bende Abdülkadir’e gidiyodum normalde kırıkkalede yaşıyodum iş dolayısıyla elmadağdayız. Gelip gidiyodum ama memnun kalmadım şimdi Ankara Lokman hekim etliğe gidiyorum çok menmunum paket aldım 3 aydır gidiyorum 3 ayımız kaldı
Melikemurat balkiz12 bence de iyi yapmsınız bnm imkanım olsa bnde Ankara’ya giderim özel klinikler var onlarda çok pahalı
Dilan1998 Melikemurat abdulkadir bey de aynı şekilde canım ben soruyorum kilosu ne kadar diye o şekilde bakıyor yani önerdiği yapmamı söylediği özellikle birşey yok malesef o yüzden ankara da devam edeceğim
balkiz12 Melikemurat canım yaşamada gitsem aynı parayı vercektim Gülsüm hanımı çok tavsiye eden yok Abdulkadir hocada pek ilgi alaka yok sorarsan konuşuyo insanın canı sıkılıyo
Melikemurat balkiz12 siz detaylı ultrasonu orda mı yaptrmıştınız Abdülkadir hoca ücretsız yapıyor dıye duydum bizim doktor ekstra bi yere yönlendırdı
Melikemurat minikturta bnde aslında buralı değilim eşimin işi gereği oturuyoruz ilçesinde bnde sevındım yazmanıza kaç haftalıksınız 🥰
minikturta Melikemurat olsun canım ben hiç sevmezdim Kirikkaleyi ama insan ayrılıp da kötüsüne düşünce değerini anlıyor malesef 🙂 19 haftalık olmaya 45dk var çiçeğim sen kaç haftaliksin 🙂