xelifgulxx Kızlar çıldırmak üzereyim aşırı derecede unutkanlığım var be yapacağım bilmiyorum sorduğum soruyu tekrar soruyorum birşey koyduğum yeri hatırlayamıyorum böyle sorunu olan var mı hatta 2 gün önce de ocağı açık bırakmışım
SERNUR xelifgulxx b 12 için ilaç kullanıyorsan düzene girsin birde kitap oku bulmaca felan çöz gerçekten işe yarıyor bende işe yaradı şahsen 🙈
Hanife_ikranuR xelifgulxx benimde var vitamin degerlerim çok düşükmüş vitamine başlattı doktor sende bi kan tahlili yaptirsan iyi olur
Oykuaygun xelifgulxx bende de aynı sorun var. Bir şey almak için mutfağa gidiyorum unutup geri geliyorum bıktım 🤦🏻♀️
Mnevvr53 xelifgulxx genelde erkege hanile olanlar unutkanlik yaşarmis mesela ben ani hafiza kaybi gibi birsey yasiyorum 😃 sizede oluyomu
ilayinannesi xelifgulxx bazen ben de yaşıyorum maalesef. Gecen gün ütüyü açık unutmusum ben de hatta kendimden korktum ya bebeğimi doğurmuş olsaydım bi kaza olsaydı diye. Inşallah daha dikkatli oluruz biz de. Benim kafam dolu olduğunda yaşıyorum böyle şeyleri maalesef🤦♀️
Beyzan ilayinannesi bebek doğunca beyin her şeyi siliyor. Ben üniversite okuyordum. Oğlum yeni doğduğunda ve sınavım vardı ders notlarını ezberlemeye çalışırken aklım almıyordu.ama oğlumun son 4 aydaki boyunu kilosunu asi tarihlerini her şeyi ezbere sayabilirdim. Annelik başka bir sorumluluk. O doğunca her şey önemsiz kalıyor hiç korkma canım gözün gibi bakarsın yemek yemeyi tuvalete gitmeyi unutursun ama bebeğinle ilgili bir şeyi unutmazsin
ilayinannesi Beyzan insallah canım ya gerçekten böyle bazı unutkanliklar yaşayınca insan bakabilicekmiyim diye korkmuyor değil. Ama doğru diyorsun bu sorumluluk bambaşka bir şeydir doğunca ben de anlayacağım. Inşallah Rabbim bize de en güzel şekilde buyutmemizi nasip etsin evlatlarımızı saglikla❤
bebegamin1 xelifgulxx banyoya idrar yapmak da unutkanlık yaparmış peygamber efendimiz öyle söylemiş eğer yapıyorsanız onada dikkat etmeye çalışın bi başka sebep de bu olabilir