Melikezey Kızlar kaç haftalıksınız ve kaç gün kaldı ben 38 artı 2 oldum son 13 artık gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum
Sen1meleksin Melikezey son 11 benimde gelsin istiyorjm ama bi o kadarda korkuyorum normal doğum mu sizin
Gokceemrah Melikezey 2 gün kaldı benim çarşamba son gün normal diyor doktorum ama acilmam yok ikinci gebeligim hic birsey belirtisi yok doğum için
Melikezey Bende sizin gibiyim ilk doğumum normal oldu ama insan yinede korkuyor buda normal gözüküyor bir sıkıntı olmaZsa inş 🤲
Melikezey Gokceemrah inş bu iki gün içerisnde bir belirti olur rabbimin izniyle gelir benimde 1 cm açıklık var kasılmalar var ama gerisi gelmedi henüz
Sen1meleksin Elif_Cengiz aynı bendensin canım daha tık yok nasıl olcak korkuyorum ilk bide bebek senin?
Gokceemrah Sen1meleksin Doktorumla konuştum hic acilma olmasa çarşamba gününe kadar normal doğumu önermiyorum dedi ama sen istersen suni sanciyla destekleriz biraz dedi bende suni sanci istemiyorum
Meryemervee Melikezey ya bu kasılmalar nasıl oluyor biraz tarif eder misiniz ? Ve ne zamandan itibaren başlıyor?
Sen1meleksin Melikezey benim de bebeğin eşi kanalın önünde onu bekleyelim üste cıkması lazım ama bu hafta cıkar genelde dedi
Melikezey İlk doğumda korkmayn kızlar insan ne yaşıcağını bilmeynce çok tedirgin olmuyor güzel şeyler düşünün inş hayırla kucağınıza almayı inş