Littlespy aselsmom aynen en güzeli vücudunuzu dinlemek. Bir de instagramds Op Dr Banu Çiftçi nin bir videosu var sebepsiz hamile kalamama ile ilgili mutlaka onu da izleyin o kadar güzel ki o kadar rahatlatıyor ki
Mydarling aselsmom Hamd olsun ümidimi kesmiştim tam rahim filmi çekilmek için randevu aldım ertesi gün gebe olduğumu öğrendim 🌺
alininannesiii aselsmom adet takvimi uygulamasını telefonunuza indirin ve son adet tarih bilgilerinizi vs oraya yazın ben ilk ay kaldım o uygulama ile yumurtlama dönemini herşeyi gösteriyor
Symtpakylz aselsmom 2 buçuk senelik evliyim hap, spiral vs hiç korunmadım hep eşim korundu kondom ile. Bir ay korunmadı şuan oğlumuz 18+4 oldu💙
Sseedd10 1bucuk sene korunduk. Korunmayi biraktık 25 gün sonra hamile oldugumu ögrendim kan testi ile 😇 Bu arada polikistover hastasiydim düzensiz adet ve fazla kiloluyum.
merweeilbey1 aselsmom bende spiral vardı kanama yapıyor diye çıkartırdım 15 gün ilişki yasak dı zaten ikinci ay hamile kaldım yani 1kez adet gördüm ikinciye günüm geçince doktorum heçikme olur demişti hiç yormadım ama tam kpss sınav günü öğrendim ki hamileyim 🤭
Nilya88 aselsmom allahın işi bir kere denedik oldu herkesin ki uzun sürüyor diye dedim ki şimdi başlayalım anca altı aya falan olur hemen oldu🤣 hala inanamıyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah