Guneyinannesi1 aselsmom ovulasyn testi uyguluyormusun ben uygulamiyorum bu ay olmazsa belki bidhaaki ay
Melek_55 Neslibt72 kafaya çok takma canım o zaman da hormonlar etkileniyor benim 3 ay olmadı ümidimi kestim hiç düşünmedim saldım 4. Ay hamile kaldım Allah sanada nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏
Nurseza Dönemi tutturmak çok önemli bir de stres olmamak bence . 6 ay ama düZenli bir ilişki yoktu .düZenli ilişkiden ve tarihleri kontrol ettikten 3 ay sonra
Nurseza aselsmom aselsmom gün aşırı öneriyor doktorlar genelde 1 gün ara vererek yani zaten sperm vücutta bir kaç gün canlı kalabiliyor o yüzden yumurtlamadan bir kaç gün önce başlayıp gün aşırı en iyisi
Merve6954 aselsmom 3 ay sonra hamile kaldım 1.5 aylıkken düşük yaşadım doktor 2 ay korunun dedi korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım.(Korunduğum için çok pişmanım).
Guneyinannesi1 Merve6954 banada doktor 3 ay korun dedi 2.aydayim 2 gün önce korunmayı bıraktım ama sanmıyorum tutacagimi adetim düzensiz şuan yumurtlamayi hesaplayamiyorum ovulasyonda hic kullanmak istemiyorum kendikiginden düşünmeden olsun istiyorum bakalım
Merve6954 aselsmom Elhamdülillah 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻 herkese annelik duygusunu tattırsın 🤲🏻 hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın,evlat hasreti çektirmesin 🤲🏻🌸