Emynr Zeynepgll1 ben zaten hiç bir şey yemiyorum benim de tahriş oldu acayip yanıyor kustugum zaman kraker bir süre sonra çok etkili olmadı 😧
_imra_1213 Emynr 20 haftaya doğru yavaş yavaş geçti benim sudan bile miydem bulaniyordu sonra yavaş yavaş iştahım açıldı geçer ve unutursun bile, temiz havada yürüyüş yap iyi geliyor, ben hep yeşillik yerlere gitmek istiyordum,,☺️☺️
Zeynepgll1 Emynr evet sarımsaksız. İstersen salatalığı küçük küçük yoğurdun içine doğrayıp ye istersen ayrı ayrı ye. Hem yanmayı alıyor hemde bulantıyı
bircivcivannesi Buketkucuk benim de böyle oldu 16. haftadan sonra ancak bıraktı yakamı ve bulantıyi geçirdiğine dair ne duyup okuyup denediysem ise yaramadı akacak kan damarda durmuyor hesabi. kokular çok rahatsız ettiğinde portakal kabuğu soyup kokluyordum biraz rahatlatiyodu 🤷 Emynr
Emynr _imra_1213 o kadar çok istiyorum ki bu zülmü unutmayı yürüyüş yapmak yaşadığım yerde zor eşim Doğu görevinde burda köyde pek çıkamıyorum zaten çok fazla kar var 🤭😂
Babymomannesi Emynr sonra o geçiyo koku hassasiyeti kalıyo salatalık muz yemeni öneririm yeşil elma hem mideyi bastırıyo hemde iki lokma bişey yemiş oluyosun
Aygun__A__ Vallahi biktim her seyden tiksiniyorum 11+5gun oldu 6haftadan basladi icim disimla bir oldu hic biseyin faydasi yok omrumun sonuna kadar yasiyacakmisim gibi geliyo bazen bu kusma tiksintini😭😭🤢🤢
_imra_1213 Emynr ah canım keşke bende köyde olsam şimdi ne güzel işte kapını önüne bile çıksan o köy havası iyi gelir ben sidete oturuyorum çıkınca etravimda ev binalar var açık bı yer yok cikasimda gelmiyor