Acer Kızlar ayın 13 nde covit testimiz pozitif çıktı eşimle 25 indede sezeryan günü almıştım dua edin testim negatif çıksın o kadar çok ağrım var ki dayanamıyorum dua edin bebeğimle bana.🤲🤲🤲
Soe Acer geçmiş olsun merak etmeyin negatife dönersiniz 12 gün geçmiş oluyor. Allah şifa versin biran önce
Aysegul1612 Acer Allah yardımcın olsun inşallah o güne hiç bişy kalmaz bende perşembe günü nasipse doğurcam sezeryan ile Allah darda zorda olan herkese yardım etsin inşallah
Vildan_B Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin inşAllah. Bozmayın moralinizi, vitamin alın meyve yiyin beslenmenize dikkat edin. İyileşirsiniz o zamana kadar moral çok önemli sakın kötü şeyler düşünmeyin. Namazda dua edicem ben inşAllah. Sevgiler ❤️🌸
Melek_moms Acer Rabbim şifa versin canım inşallah negatif çıkarsın ki bence cikicaksin hamileler çabuk dönüyor sanki pozitif e kan demir haplarını kullan magnezyum ve vitamin dacavit yada elevit alerjin bu nlara yoksa tabi d3 vitamide kullan canım bol limonlu su iç şifa versin Rabbim bende geçirmiştim Rabbim kimseye yaşatmasın birdaha bizlere de inşallah 🤲🏻
22_07_18 Acer rabbim şifa versin inşallah çok zor covid yeni atlattım bende rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kısa zamanda negatife dönersin ve hafif geçirirsin inşallah