ArSem3535 Merhabalar sevgili anneler. Bebeğimiz için oda yapmayı düşünüyoruz oda için büyüyen beşik alacağız. Ancak bebeğin ilk aylarda anne yanında uyuması gerekiyor. Sizce bunun için park yatak mı yoksa daha küçük olduğu için sepet beşik tarzı bir şey mi almak mantıklı?
Esosun ArSem3535 ben park yatakları hiç beğenmedim ya haşır huşur bi ton ses yapıyo gidip inceledim aynı fiyatlarda ahşap sallanır anne yanı alcam gerekirse odaya gerekirse yanıma koyarım🤷🏼♀️
[silindi] ArSem3535 büyüyen beşiğr boşa para verme odasına bazalı yatak al yanına da park beşik 3 4 yasına kadar yatıyo onda sonra bazaya gecer ben cok memnun kaldım park beşik anne yanı gibide oluyo iki kademeli sonra toplayıp kaldırıyorsun bazanın altında duruyo küçük Bi cantası var yer bile kaplamıyo
Edakuz58 Ben ilk oglumu park besikte büyüttüm canim ama kucuk sallanilan besiktende almstm cok isime yaramsti biraz buyuyunce park besikte yatar oglum 6 yasina kadar yatti ona oda yaptm bazasi var smdi ikinciye hamileyim gene park yatagini kurarim kucuk besik donusumlu olarak kullancam
ArSem3535 Aslında ikisinin de dezavantajları var. Park yataklar uzun süre kullanılıyor ama kaba duruyorlar. Küçük portatif olsun diyorum ona da en fazla 6 aya kadar kullanılabilir diyorlar, bu yüzden kafam oldukça karışık 🤦♀️
Sena2021 ArSem3535 anne yanı beşik aldım ben arkadaşlarımın önerisiyle. İlk zamanlarda geceleri sürekli emzireceğin için eğilmeden bükülmeden rahat rahat kullanırsın. Sonrasında da 3-4 yaşına kadar kullanılabiliyor istersen linkini atayım bir bak fiyatı da uygun ☺️
Sena2021 ArSem3535 https://www.e-bebek.com/bebekonfor-elyaza-dogal-anne-yani-asansorlu-uyku-setli-besik-60x120-cm-ayicik-p-bek-de97
Mrvtpz ArSem3535 park yatak en mantklisi bence abimler normal anne yani olan besiklerden aldi ama bebek 3 ay sonra dönmeye başladı ve tahtalara vurmaya basladi kafasını fln sonrasndada ayaga kalkmaya basladi tutunup tutunup düşüyordu geriye dogru yne kafasni vuruyodu en son park yatak aldilar cok memnunlar hem istedigi zaman kaldiriyolar hemde gayet guzel kuması haşır huşur flnda etmyo hatta anne yanı olarak prego marka var bnde smdi ondan aldm gayette guzel 🙏🏻
Cansu101706 ArSem3535 ben ikizlerime oyun parkı alıcam. Kraft calıpso 2 de karar kıldım. Ben kiracıyım tahta beşikler bana kaldırması koparması zor geliyor. Ki kayınvalideme anneme yatılı gideceğim zaman götürme şansım var en azından yerlerini yadırgamazlar
Oziozi ArSem3535 ben e bebekten kraftın park yatagını aldım oyuncakları dönuyor bıcok özellıgıde varmıs ısıkta yanıyormus çok tatlı benım ıcın korunaklı olması ve bebegın dıkkatını cekmesı önemlıydı oyuncaklı ıstedım oyuZden goruntusude gayet kıbar altı yasına kadar da kullanırız kafamız rahat sonra ıstedıgı odayı beraber alırız aklı erdıgınde kızımla ☺️🎀🌸