Ela3466 Kızlar 21+6 haftalık hamileyim sol kasığımda bi batma var bişey olmaz demi çok şükür hareketi iyi ama orası batıyo 1 saate yakındır
A-engin10 Ela3466 cok yorulduysaniz yada ayakta kaldiysaniz olabilir uzanip dinlenin gecerse hafiflerse korkmayin 🥰
Buketkucuk Ela3466 ben genelde aşırı yürüdüğüm de, ayakta kaldığım da ya da yorulduğum da kasıklarım da ağrı oluyor uzanıp dinleniyorum geçiyor. Kendinizi fazla yormamaya çalışın, belki ağrınız olduğu bölgeye yaslanmışta olabilir bebişiniz🐥
tomrish Ela3466 selam, benimde aynı sorunum var özellikle son 2 gündür. 29. Haftadaýim. Hareketleri hissediyorum bu içimi rahatlatıyor ama huzursuz oldum bende. Pazartesi randevum var doktora sorucam bakalım.
Ela3466 A-engin10 evet ya bugün ayakta çok durdum ondan oldu galiba ama Allah’a şükür minik paşam hareketli o içimi rahatlayıyo sabaha geçer inşallah 😊
tomrish Ela3466 selam, benim ağrımla ilgili bir sorun yok şuan, bebeğin aşşağı doğru inmesinden dolayı dedi doktor, başı aşşağıya inmiş. Ağrıya normal demek olmaz ama tehlikeli değil dedi.