Sevtugm Bebegim0101 merhaba sizin nasik oldu acaba aynı sorunu bende yaşıyorum. İnşallah sağlıcakla almışsınız kucağınıza
Sevim1609 Sevtugm merhaba benimde yaklaşık 35 cm kanamam vardı ve rahmin kalp şeklinde 2 gün hastanede yattım sonrasında progestan ve iğneyle çok şükür geçen hafta 19 cm e düşmüştü doktor daha iyi dedi. Kanama alanı düştükçe bebek beslenmesi normalse ve kan değerin düşmüyorsa korkma dedi doktor 🙏🏻 Sürekli yatıyorum bol su içiyorum size de tavsiye edebilirim 🙏🏻
Bebegim0101 Sevtugm hayır malesef kall atısı durdu 9 haftalıkken,benimde kahverengi lekelenmeyle basladı,kanama alanim bilr yoktu kese saglamdi bebek iyiydi ama malesef lekelenmelerle bebegin kalp atisi durdu.
Sevtugm Sevim1609 benim icerde kanama görülmüyor küçük alan ya var ya yok gibi dedi. Bebek iyi ama kanama koyu kahve 12 gun oldu tabi ilkin yoğun kanamaya oldu ilk gece 12 gundur koyu renkte sıvı kan mı bilmiyorum
Sevim1609 Sevtugm koyu renk benimde geldi ondan korkma demişti o zamanla geçiyormuş 🙏🏻 İnşallah sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alırız bebeklerimiz 🙏🏻
ErsiNuray Sevtugm merhabalar. Bn o haftalardan sonra dusuk riski devam etti 22 haftamda detaylida bebegmin böbreğinde kist cikti dr perinatalojiye sevk etti kontrollerim orda devam edyor. Derken erken dogum riskim oluştu agrlar kasılmalar. Her hafta acildeydim. Bu haftada kontrolde bebegmin başı 2 hafta geride kalmış nst kalp atışı düzensiz cikti düzeldi sobra düzelmeseydi yatircakti dr. her hafta kontrole gidiyorm. Cok yoruldum cok bunaldim hayrlisyla vakti zamannda kucmaiza aliriz insallah canm. Zorlu bi hamilelik oldu benm.icin bebeğim insallah saglikldr ne dim. O zamandan bu yana boyle gecti benim. Şimdi 35 haftamdaym