Foca kuzum 5. Hafta başlayan aktif kırmızı parça parça ve pihtili olan kanamalarim tam 18. Hafta bitti çok zor günler geçirdim bildgin şakır şakır durmuyodu hep kırmızıydı 2 kere hastanede yattim bazen bir geliyordu sana anlatamam 13 hafta boyunca 2 günde bir kese kontrolü için cagrdi doktorum kanama bozmusmu keseyi diye kese etrafında hep kanama alanı vardı kısacası tıp dilinde hematom bitmedi 13 hafta boyunca bu esnada aksatmadan 5 günde bir pruloton iğne vuruldum kalçadan 13 hafta boyunca doktorum bunu vurul 5 günde bir dedi hergun 3 adet progestan fitil ve her gün bir tane göbekten prolutex düşük önleyici iğne vur dedi çok şiddetli kanamalarin ve hafif ağrın oldgunda makattan endol fitil sadece 2 gün kullnip bırakacaksın dedi siddetlendginde kanaman veya ağrın oldgunda yine koyacaksın ddi çok şükür bebeğim hep saglikliydi 18. Hafta ya girince kesildi kanamalarim ben her hastaneye gttigimde kesin düştü kürtaja gdiom ben diye gttim binlerce kez şükürki evladım hiç bırakmadı beni doktorum dinlen ama hareketsiz de çok kalma ddi kan iğnesi de kullanıyordum ccunku kan pihtim vardı asla susuz bırakma kendini sürekli su iç kanla kaybettgin sıvıyı başka türlu yerine koyamazsin ve sakin unutma doktorum bu 13 hafta boyunca karabatak gibiydim bana şey ddi eğer bebeğin saglikliysa değil şakır şakır dokulurcesine kanama gelsede evladın Seni bırakmaz ama gdecek se ve sağlıksız bir bebekse değil kırmızı kanama korkutmayan bir damla kahverengi lekelenmeyle bile düşer o dedi iccini ferah tut çok dua et ve evladına inan ben hep öyle hissettim hep öyle düşündüm 🙏 en kısa zamanda geçer Allah’ın izniyle rabbim onu sana yazdıysa hiç korkma olurmu ama yazmadysa rabbim den gelende başımız üstüne 🙏🙏🙏