Ogretmenanne35 ben hastaneden ziyade doktor önerisi için deneme amaçlı gittim, ilk kontrol Gökalp Bey’e gitmiştim Egepol’e hatta ikinci randevuyu aldım gebe kalmadan önce methini çok duyuyordum ondan kafamda o vardı, ama Gökalp Bey’e ulaşmak çok zor oluyordu. Haliyle gebeliğin başlarında danışmadan haraket etmek istemiyor insan, ben hastaneyi arıyordum hastane sekretere bağlıyordu sekreter sorup ona göre dönüş yapıyordu. Gökalp Bey’le hiç görüşmedim 🤷🏻♀️ Lokasyonu zaten oturduğum muhite ters, ha şöyle de bi durum var, eğer ki bizi tatmin etseydi ilgisi lokasyon bi şekilde çözülürdü 🙄 Vazgeçtim ondan. Arayışım devam ediyordu, Çınarlı Onur Bey çok övüldü ona randevu aldım öncesinde de arkadaşımın önerisiyle Mete Bey’e aldım. İkisine de gidip karar vermek için. Ama Mete Bey daha ilk görüşmede numarasını yazdı ve şöyle bir cümle kurdu, bir durum yaşaman şart değil aklına takılan en ufak bir soru bile olsa saat kaç olursa olsun beni arıyorsun, mesajları görmeyebilirim şansa bırakma ara, internetten kirli bilgileri okuyup aklını bulandırmıyorsun. Aha dedik eşimle aradığımız kanı bulduk 😂 Onur Bey’e aldığım randevuyu iptal ettim o gün bu gündür Mete Bey’e gidiyorum. Kordon Tıp Cavit Mete Tarcan. Hem çok ilgili hem çok güleryüzlü hem de çok sabırlı. Tane tane defalarca anlatıyor, telefonda yada muayenede, insana gördüğü ilgi de iyi geliyor tabi haliyle 🙏🏻