Neslihanaras Kizlar 38 haftalik hamileyim ben eşim çocuğum 7 aydir kaşintidan mahfolduk vücudumuz mahfoldu ne dokktor fayda ediyo nede başka bişey ben artik tükendim önereceğiniz bsieyy yok kurban olim yardim edin
2numarasusam Neslihanaras doğal tedavi yöntemleri araştırdın mı termal suyunda yıkanmak gibi vs vs ve tüm kullanilan eşyaların temizliği
Attent Neslihanaras https://imgyukle.com/i/L2C0ax canim bu krem benle eşimi uyuzdan kurtardı kokusu var ama kaşıntıyı kesti hamile olmadan once yakalandim Ozman bu ilaci kulandim bende ama doktor hamile isen sireki su ile duş al demisti bana
Nilasyamom Neslihanaras ay hiç sorma bizi de ne olduğunu bilmediğimiz böcekler ısırdı salonda yatıyoruz yatak odasını ilaçlatcz. Göbek üstümü ayaklarımı komple yemiş kör olası. Gecenin 5inde uyanıyorum kaşınıyorum. Krem yazdı cildiyeci fayda etmedi 🥺😭😭😭😭
Asyaayaz1 Benim oğlumda uyuz malesef babaannesinde kalırken orda yakalandı orda hala şuan ilaç dışında beyaz sirkeyle kendine gelmeye başladı internette var kullanımı cnm
Attent Hayalizlerim valla kokusu kotu ama o kadr kotu uyuz olmustum ki kasinmaktan yara oldu vücutum koku falan dinlemedim kulanmadim cok ta memnun kaldim gecen sen oldum kremi sakliyorum yine oluruz falan diye hemen alirim ondan kremi sakliyorum
Kardelen_12 Neslihanaras bizde ailecek uyuz olduk doktorların verdiği hiçbir krem ise yaramadı ben bebeğim eşim hergun duş alıp vazelin sürüyorduk anca öyle gecti bide kükürtlü sabun alın duşta kullanın ve wilkison pomad kullandım geçmedu
Havvaylmz Neslihanaras maalesef bizde de durum aynı ve hala daha tedavi olmama rağmen geçmedi çok kötü bir hastalık Allah herkese şifa versin
Babyto-Mom Canım eşyalarını yıka yüksek derecede herşeyi ve ütüle mutlaka çarşafları kılıfları sık sık değiştir ve kıyafetlerinizi bi günden fazla giymeyin geçmiş olsun yazın bizde olmuştuk salgın vardı sanırım çok zor
Irmakveannesixjd Neslihanaras bizim başımıza da geldi ne yaptıysak fayda etmedi bi o iyi geldi 3 2 ay oldu bir kere bile kaşınmadım çok