_Mother_ Senmerve görümcem benle kalıyor zaten artık yardımlaşarak yaparız eşimde yardım eder ütüde ben onlara güvenmem koltuk seviyesinde ütü masasını ayarlar oturarak ütülerim artık 😂😂
surass Bizde bugün yıkadık 30 haftanın içindeyiz. Eşim sağolsun elde yıkadı hepsini. Duru granül kullandık 🌸
-mercimek- Esraa54 duru granül sabunla 30 derecede 1.5 saat yıkadım ütüledim yerleştirdim mis gibi kokuyor 🥰
selon Esraa54 Duru granül ve 30-40 derecede yıkadım. Bir sürü marka var ama devamlılığı sağlamak daha önemli sürekli değiştirmek iyi değil.
FatRam_1703 Esraa54 Duru granül Matik kullandim ben bir ölçek attım 15 dakikalık 20 derceede yıkadım hiç bozulma falan olmadı hiçbir kıyafette
Seseff Esraa54 green clean marka deterjan ve yumuşatıcı ile yıkadım tamamen bitkisel ürünler 30 dk 30 derecede yıkadım 😇
Nasippp berraninannesi valla araştırmadım yakınım kullandı bebeğine bende iyi olduğunu düşündüm ben en temizinin içerisinde de bişeyler olduğunu düşünüyorum açıkçası 🤷🏻♀️
angels_-mom Bende 30.haftadan sonra yıkamayı düşünüyorum beyaz ve renkliler ayrı yıkarım. Bend e de duru granül ve abc sıvı deterjan var
tgul Esraa54 30 derecede 43 dakikalık programda yıkadım. Uni baby kullandım. Deterjan 1 kapak, yumusatici da yarım kapak koydum mis gibi oldular
Elifbc Esraa54 unibaby sensitive bebek deterjanı aldım, ilk defa yıkadığım için 40 derece 1 saatlik programla yıkıyorum. Bozulma küçülme vs olmadı. Renkli, beyaz, açık renkli ayırdım. Yıka kurut yıka kurut derken bir iki haftayı buluyor bitmesi.
Minikarpuz Esraa54 yoo değil de şu corona yüzünden kaldı o alışkanlık😅 aynı suyun içinde çevirip durmasın diye her şeyi öyle yıkıyorum. İlk alınanlar ön yıkamasız da yıkanır da giyip çıkardıklarını mutlaka ön yıkamalı yıkarım diye düşünüyorum 🤗
cemre- _Mother_ ideal zaman bence herşeyi hazırsa yıkatın kurtulun son zamanlarda büyük bir yorgunluk çökecek üstünüze,ilk gebeliğimden biliyorum .. mayışıp kalacaksınız bazı şeyleri yapmaya üşeneceksiniz çünkü son bir ay sancılar başlayacak ufaktan yine ilk trimesterdeki gibi uyku halsİZlik ve mide bulantıları da eklenecek ve daha farklı şeylerle uğraşmak zorunda kalacağınız için şimdiden arasan çıkarmanız en mantıklısı. Tabi eğer yine birkaç tane kıyafet alacaksanız onları da da bekleyin beraber yıkatın diye .
_Mother_ cemre- anladım canım teşekkürler 🙏 yok hayır kıyafetleri yeterli ekleme yapmayacağım sizin de dediğiniz gibi aradan çıkarsam iyi olur çünkü benim şimdiden kasılmalarım başladı bile
cemre- Ben her yıkamadan sonra bir kere daha durulama yaparım canım oğlum şimdi 21 aylık oldu hâlâ öyle yaparım ki deterjan artığı kalmasın sen de deneyebilirsin.
cemre- _Mother_ tamam canım rica ederim ekleme olsa da sorun değil yıkarsın .bence de şimdiden başla kolay gelsin 😊