feyzosvemercimek Kızlar 12. Haftadaym doktor folic asidi bıraktırıp Decavit ve Maltofer verdi ama ishal oldum aynı durumu yaşayan var mı doktor nasıl bir yol izledi henüz sormadım doktora
Melikeb19 feyzosvemercimek aslında ishal değil kabızlık yapar ama bilemedim ilaç değişiminden kaynaklı olduğuna emin misin
SrpCiveKl feyzosvemercimek bende ilk gün senin gibi ishal oldum canım sorun yok sonra düzene giricek ilaç değişikliğinden olabiliyor canım decavit yapıyor öbür ilaç nedir bilmiyorum ama sıkma normal yani
Heather feyzosvemercimek maltofer kabızlık yaptı bende, kayısı yiyorum mecbur. Başka bir sebebi olmasın ishalin.
Minnaksercecik feyzosvemercimek decavit bende kabızlık yapıyor 23 haftadayız hala içiyoruz kabızlık problemim bitmiyor
Edirefp feyzosvemercimek decavite başladığımdan beri bende ishalim.olabiliyormuş araştırdım. Birde decavit kilo yapıyor 😒
Heather feyzosvemercimek olabilir prospektüsünü okumadım ben yan etkileri için. Yazıyordur orda aslonda:)
Ozzz feyzosvemercimek canım decavitle beraber monovit D3 verdiler sağlık ocağından da bana.Decaviti kullanıyorum ama monovit D3ü kullanmıyorum doktora sormadan içeriğinde gerekli olmadıkça gebelikte kullanılmamalıdır yazıyo.sizede verdiler mi acaba ondan