bilgs15 Kızlar 27+2 yim , 36. Haftam da sınavlarım var önemli o hafta doğum olma ihtimali yüzde kaçtır ? Genelde kaçıncı haftada doğum gerçekleşir ? 38-40 haftalar yaygın ama 36 var mıdır ? Kız bebek bekliyorum
Guzel_anne bilgs15 36+6 ya kadar pramütüre sayılıyor nekadar sağlıklı olursa olsun 37+0 dan sonrası normal ☺️
Tugceonur bilgs15 bunu kimse bilemez bebeğinizin ne zaman gelmek istemesine bağlı bir durum benim nst de sancılarım 29 haftamdan beri çıkıyor 33+5 olduk hala gelen yok ama hala sancılarım var bunu sadace bebeğin belirler 😌
Gokceeeee-_ Tugceonur Nst ye ne zaman giriliyor acaba bilgi verirmisin canım ben 28 haftaya girdim de doktor birşey demedi daha
Busramusti Gokceeeee-_ ben 37. Haftada girdim ilk hamileliğinizin ilerleyişine göre doktor karar veriyo ona herkeste değişiyo diye biliyorum
Tugceonur Gokceeeee-_ o haftalarda kasılmanız herhangi bir şikayetiniz olmadığı sürece girmiyorsunuz zaten ben şiddetli kaşık ağrısı ile gitttim hastaneye doktor o şekilde bağladı nst ye . Normalde 32 34 hafta arası nst oluyor veya doktor gebeliğin ilerleyişine göre karar veriyor
MiniCooperAnne @Gokceeeee-_ Beni de 32. Haftamda aldilar. Her iki hafta da bir baglicaz dediler cunku randevularim bu sekilde..