betul90 kızlar slm 🙋🏼♀️ 36+2 deyim dün kontrolde 2,buçuk cm açılmam varmış ve 2 gündür günde bi kaç kez aynı regl ağrısı gbi karın ağrısı çekiyorum hatta bu sabah 5,30 daki uykudan uyandıracak şiddetteydi yarım saat sonra geçti. Benzer durumda olanlar varmı ? Bebek 3,130 gram açıklığı olup hemen doğum yapan oldumu
Erkekannesiiii betul90 canım 5 dk da bi ağrın gelmedikce ya da suyun gelmedikce ya da kanaman olmadıkça beklemende fayda var.
esras betul90 bende senin gibiyim 36 haftamda doktor açılma ve yumuşama var rahim öne gelmiş bebekte doğum pozisyonunu almış kanala yerleşmiş dedi ama halen bekliyorum yarın 38 haftalık olcam
betul90 Erkekannesiiii doğum sancısı olmadığını biliyorum geçiyor çünkü ama acaba başka birşeylemi ilgili enfeksiyon vs gibi onu mera ediyorum aslında
betul90 esras daha beklersin diyosun yani 🙂🙂🙂 cumartesi sabahtan tekrar cagirdi acilma devam edicekmi diye bakalim kismet artik
EbruSevincTekin Çati muayeneniz nasıl geçti peki 🙄 bende 36+3 günlük hamileym kontrolum var bakarlar mi öle hemen
betul90 EbruSevincTekin ilk defa oldu korkarak gitmedim açıkçası geçen hafta çatı muaynesi yapacağını sölemişti sonuçta kaçış yok dedim rahattım bi kaç saniye sürdü acımadı da abartılıcak bişey kesinlikle değil bence