efruzzz Ftmasanli biz 32+0 dayken 41 cm 1800 gr dedi bizimki mi minyon acaba herkesin kilosu masallahi var 🤣 bir de erkek cocugu anlamadim
halitefe Ftmasanli boydan çok fl uzunluğu önemli o normalse normaldir zaten bir aksilik olsa doktorunuz söylerdi
Ftmasanli efruzzz 30.cuhaftada 1.750gram 43cm boy dedi 32.ci haftaya girdik ama gelişimi bi hafta ilerdeymiş
hbsbyksr efruzzz ay benimkide 32+0 da 1800 gram 41 cm di doktor normal dedi az mı diye düşünüyorum bende. O kadar yediklerimiz nereye gidiyor acaba.
efruzzz badecanisik valla normal mi dedim hersey yolunda dedi sadece pek kilo ve boyla ilgili yorum yapmadı bu sefed anlamadim
badecanisik efruzzz efruzzz önemli dereced egerilik veya ilerilik olsa geçiştirmezdi diye düşünüyorum bidahaki muayenede biraz daha ısrarcı sorun içiniz rahat etsin
Ftmasanli badecanisik boy ve kilosu gayet iyi dedi bnde uzun boyluyum 1.66 dayıları da öyle acaba haftasına göre biraz uzun mu diye düşndüm
efruzzz badecanisik oyle yapcam zaten 35.haftada gitcem artik o haftadan sonra ki kilo zaten cok onemli olmus olacak doguma yakin bir kilo belirlenmis olacaktir nerdeyse
T_nisaa Ftmasanli boy anne karnındaki bebekte kriter alınmıyor çok takılmayın önemli olan kemiklerin uzunluğu ve kilo
efruzzz Nurcihn valla kimin kini okusam hep 2 ve ustu kilolar bu hafta boylari da uzun bi endise etmedim degil yane 😣 cinsiyeti neydi sizinkinin