Havva1 Merhaba 🌹 2 aylık hamileyim hiç kusmadım sadece koku duyum arttı. Sizde ne zaman başladı miğde bulantısı kusma
Bal00 Havva1 mide bulantım ilk belirtimdi hamile olduğumu bile öylelikle düşündüm 13+6 haftadayız şu an 🙏🏻 hiç kusmam olmadı sadece bulantım vardı bu hafta hiç yaşamadım sanırım balayı denilen 2. Trimester döneminin güzelliklerini yaşamaya başladım 🌸
Prenssannesi01 Havva1 benim iknci hamilelgim oglum 1 bucuk yasında onda yok denecek kadar azdı mgde bulantım suan 3 ayn sonundaym 5 haftada basladı bulantı halada devam ediyor
Avokado 8+2 yim şimdiye kadar bikaç kez çok hafif bulantım oldu sadece. Ama bazı şeylerin kokusu çok rahatsız ediyo, yediğim şeylerden tiksinmeye başladım. Et balık süt yiyemez oldum. Bulantı kusma olmaması beni de düşündürüyo neden olmuyo acaba diye
kukiveannesi Havva1 şuan 8+2 tam 5 gündür kötü durumdayım yemek yiyemiyorum. Ondan öncesi herşey çok güzeldi 🤷🏻♀️
Meless Havva1 5+3te mide bulantılarım başladı. Şu an 7+0dayım yaklaşık 4 gündür her gün en az bir kere kusuyorum