Elifkylc Yumurtalık kisti için soğan kürünü yapsam gider mi veya yan etkisi olur mu deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim şuan adetimin ikinci günü sol kasığım çok ağrıyor dayanamıyorum başım dönüyor ayıptır söylemesi pıhtılı oluyorum
Bal00 Elifkylc konu ile ilgili bilgim yok ama ben en iyi çözümün ilaç tedavisi olduğunu düşünüyorum soğan kürünün adet söktürücü bir kür olarak kullanıldığını biliyorum hiç denemedim tabi geçmiş olsun 🙏🏻
ozgef Elifkylc benim de vardı yumurtalık kistim adet olamıyordum. Soğan kürünü 1 hafta kadar denedim bıraktım diğer ay hem hamile olduğumu öğrendim hem de 6 cm olan kist 18mm düşmüştü. Yani soğan kürünün etkisi midir bilemiyorum yine de ilaçta kullanmamıştım.
d-b_2019 ozgef benimde kıstım var 1 senedir hamile kalamıyorum sizinde adet olamama değilde çocuk sorununuz varmıydı da kürü uygulayıp hamile kaldınız acaba
ozgef d-b_2019 öncelik adet problemim vardı doktora gittiğimde kist var dedi çocuk sadece 1 ay denemiştik doktora gitmeden. Kist var diyince soğan kürü yaptım ve diğer ay hamile olduğumu öğrendim. Ancak rahmin temiz yumurtalıkların güzel kisti eritelim çocuk 1 yıl denersin olmazsa bakılır demişti. Şuan hala daha kistim var yalnız çok küçük.