MuucizeminAnnesii Kızlar bana yardım edin herkes farklı bir şey diyor, emin olamadım. Maydanoz, kahve ve şuan aklıma gelmeyen birkaç şey var. Bunlar düşük yaptırabiliyormuş, doğru mu? Yenmemesi mi lazım bu gibi şeylerin, bunlar gibi var mı ya da yenmemesi gereken?
iLkMom MuucizeminAnnesii ben maydonoz yiyorum şimdiye kadar bı sorun olmadı çok şükür abartmadigin sürece birşey Olmaz Allah’ın izniyle 🤲☺️
bus91 MuucizeminAnnesii benım doktorum gülmüştü ben sayınca banada turp maydanoz dereotu kekkik cayı tere daha aklıma gelmeyen bi sürü şey saymışlardı evet dedı doktor kekik gibi maydanoz gibi ürünlerın sökturucu özellıgı var ama hergun tüketirsen hergun yemen lazım veya bır oturmaya 1 kg yemen lazım ki düşsün arada cok nadir nefsıını köreltecek kadar yemen de sıkıntı yok bu kadar takılma demişti
nzlm45 MuucizeminAnnesii benim bildiğim tarçın. Isırgan otu. Dere otu var ama az yenilirse bir şey olmaz da diyorlar
Rabiiakaradas MuucizeminAnnesii maydonoz bolca yiyorum folik asit kaynağı doktorlar da tavsiye ediyor
MuucizeminAnnesii Rabiiakaradas ilk defa duydum, genelde önermiyolar ama sorayım bir dahaki gidişimde doktora
Esosun MuucizeminAnnesii abarttığın sürece söktürücü özelliği var ahududunun falan bile ki yediğin içtiğin herşeyin abartısı sana ve bebeğine zarar zaten şu bu diye ayırma😊 maydanoz dereotu kekik vs yiyorum tabi ki bende düşük riskim olmasına rağmen ama çok şükür iyiyiz abartmamak gerek
Demetb MuucizeminAnnesii yenilen hiç bir şey düşük yaptırmıyor ama ödem atıcı olan yeşil çayların veya detoks dediğimiz bol maydanozlu suların düşük yapma tehlikesi var.
MiniCooperAnne @MuucizeminAnnesii Eh ben 8.ayimdayim, maydonoz hep yedim ve yemeye de devam ediyorum..🤦🏾♀️ Bunlar bahane degil mi yahu. Bebegimiz saglikliysa zaten simsiki tutunacaktir. Boyle seylere baglamqyi sevmiyorum.
2numarasusam MuucizeminAnnesii maydanozu ağzıma sürmeyen ben hamilelikte başladım yemeğe 🙈 düşük riski değil de ödem attırdığı için bence böyle düşünülüyor olabilir. Doktorlar tavsiye ediyor kararında yendiği sürece. Kahve günde sadece 1 fincan. Bazı bitki çayları da önerilmiyor.
Sedanindenizi MuucizeminAnnesii Maydonoz, yesil cay ve bitki caylari, hurma, ananas gibi odem attirici besinlerin dusuk tehliesi yarattigi soyleniyor ve önerilmiyor. Hurma doguma yakin zamanda dogumu kolaylastirmasi icin rahim acilmasina katkisi oldugu soylendigi icin son zamanlar oneriliyor.