Iremnurr18 Merhabalar, doktorun 11 12. Haftalarda kemik yapısından tahminde bulunup sonrasında değişiklik yaşayan varmı?
PerlaAy Iremnurr18 net bilgi 16 haftada söylenir öncesinde yanılma payı çok yüksek nub teorisi gerçek değil çünkü
EmineYavuzhan1 Iremnurr18 Bana 12 haftalık %90 kız dedi bakalım bu hafta 13.haftam çarşamba günü tekrar kontrolüm var değişmezse prensesim herşeyim öyle de kalır
bebissveannesi Iremnurr18 bana da 7. Haftada sol tarafta duruyor genelde erkek oluyor dedi merakla bekliyoruz 🙈 bir oğlumuz var ikinci de mi erkek acaba diye ☺️
YumudukKM Iremnurr18 13.haftada erkek gibi demişti doktor 16.hafta başka bir doktora gittim ve net kız dedi🤭😍
esinaltintaas Iremnurr18 Bana 12+4 de %70 kız dedi kordonu falanda yoktu bacak arasında baktı dün gittim 17+4 haftalığız bu seferde erkek dedi ama emin değilim detaylıya girdiğinde başka bir gözde görsün dedi çünkü organını tam göremedik hareketli olduğu için kordonu çok dolandı şimdi 2 hafta sonrayı bekliyorum 🤷
PerlaAy Iremnurr18 16 haftadaki kontrol %80 20 haftadaki detaylı ultrasyon %100 sonuç verir 16 haftadan sonra yanılma payı çok azdır
EmineYavuzhan1 Iremnurr18 Canım her halde kız üreme organları görmüş erkeklerin çıkıntısı oluyor zaten değişirse bile erkek üreme organları 14.haftaya kadar gelişebiliyor testisleri o haftada tam oluşuyor bu sebepten değişir
YumudukKM EmineYavuzhan1 olabilir ama ne kadar net desede doktor yinede insanın içinde bir şüphe oluyor bakalım ayrıntılıyı bekliycem bende:)
EmineYavuzhan1 YumudukKM Haklısın valla canım bende hala şüpheler içerisindeyim değişip değişmeyeceği konusunda 😂😂
Hazal_hazar Iremnurr18 12 haftalikken kendi dr erkekdedi erken diye inanmadim peritonolokta erkek dedi gene icim inanmadi erken diye dusundum bugun 17 haftaligiz dr erkek dedi emin olmadikca soylemiyor kimi dr da baski altinda hissedince yuzdeli soyluyor
eerem Iremnurr18 benim tutmayan arkadaşım çok oldu o yüzden ben de başlarda havaya girmicem hiç alışverişi falan ona göre yapmayacağım