_Elifffffff_ Esrasrgzl benmde tam o zmanda kesildi canm 15 haftalığım 2 haftadır bulantım yok çok şükür
Tubetub Esrasrgzl doktorum 12. Haftada biter dedi bana. Bugün 12hafta oldum ama azalma dahi yok. 6. Haftadan beri yoğun bulantı ve kusmam var, 4 kilo verdim. prilam dr kullanıyorum ancak bulantı ve kusmalar devam ediyor. Heyecanla ve merakla kesileceği günü bekliyorum. Hamilelik balayınız başlamış ne güzel Darısı bana yani 😉
evaburak95 5,6,7,8,9. Haftalarda kaç kere kusmadan hastanelik oldum hatırlamıyorum öldüm dirildim resmen 10. Haftaya girer girmez azaldı epey çok korkuyorum o kötü günler geri gelecek diye 🥲
Bervinnur @Esrasrgzl benim mide bulantım hala devam ediyor 27. haftadayım kişiden kişiye değişiyor 😔🙄
Cycy Ben 6. Haftadayım üç gündür mide bulantım başladı mide m karmançorman 😔 kokuya karşı tiksintimde başladı Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲🏻
Damys Esrasrgzl 13üncü haftamda benimde oldukça azalmıştı. Hiç yiyemiyodum kötü geçiyodu baya şükür şimdi normale dönmeye başladı derken mide yanmaları başladı. Ama çok nasır ara ara haftada bir gibi kusmalarım oluyo protein ağırlıklı yiyince midemi bulandırıyo. Şuan 15 haftalığım. Ama bunların hepsi herkeste farklı olabiliyo. Kimisi hiç çekmiyo ilk 3 ay sonraları başlıyo falan kimisinin hiç olmuyo. Garipseme bu durumu yani gayet normal şeyler 😌
Ceylanya Esrasrgzl ne yazikki kesilmiyor 36 haftadayım ve hala bütün yemekler meyveler hersey burnuma kokuyor gibi geliyor