Bitterimmm ya kan verecektim gidip isim verdim bekle dediler. Bekle allah bekle 1 saate yaklaşınca gittim dedim kan odası boş neden bana dıra gelmedi, kız beni kan alan çocuga söylemeyi unutmuş. Çocuk burası boş, beni arayıp söyleyen olmadı dedi. Çok gerildim. Sonra diğer olay da kese gördük cem bey ilaçları anlatsın hemşire iğne yazdın dedi. Gittim kendi hemşirem beni gördü gelmedi. Diğeri de kan sulandırıcı, fitil, iğne yazdı. Sadece iğne kullandığımı söyledim. Coraspinle iğne yazdı. Coraspin de yok dedim. Fitil yazdı. En baştan anlattım ne kullandığımı. Saçma sapan ya. İletişim yok kendi aralarında.
şimdi tedavim kötü sonuçlandı diye olumsuz konuşuyorum gibi olacak ama hep söylerim bunu makinaya bağlamış gibiler. Kişiye özel tedavi güyya ama herkes aynı şeyi kullanıyor. Ben hemşireye sormuştum bu ilaç kullanımı vs herkeste aynı mı diye evet şablon dedi. E benim belki rahmin daha ince diğerinden. Dozlar tabi doktor tarafından belirleniyor ama mesaj atıuorum şunu mu kullanayım bunu mu ilaç diye cevap geliyor “Aynen, evet” neye aynen neye evet. !!!!
Çok soğudum ben açıkcası. 3. Tüp ü asla orda yapmam.