Sewtpoz 6 haftalık hamileyim ama yemek yerken bile açlık hissi var 😭 bitiriyorum yemeğimi yine açlık hissi karnım doymuyor nedendir ki acaba?
Zeynepvesina Sewtpoz valla çözümü eşim buldu besmelesiz yeme dedi 😂 içindeki babanne haklı bu sefer galiba
Fatos_teke46 Bnde 9 haftalık hamileyim ama yeni başladı açlık hissi ne yesem hala doymadım gibi buda mide bulantima sebep oluyor 🙄
Sewtpoz Fatos_teke46 benim midem bulanmıyor ama bi yediğimi tekrar yemek istemiyorum biraz tiksinti oluyo 🙃
maria12 haftaya girmemle öyle hissetmeye başladım. Çok çabuk acıkıp güçten düşüyorum. Almadığım kiloluları son 2 ay alıcam diye korkuyorum 😅
Sewtpoz maria12 sizinkinde bari diyorsunuz bebek büyüdü yediklerimi paylaşıyoruz:) benimki daha nokta kadar o garip geliyo 🙃
Eceee7 Sewtpoz bende sizin gibiydim ve hizla.kilo.alamya baslamistim 20.haftadan sonra sekr cikti da kan tahlilim de cikmamisti
Sewtpoz Eceee7 devamlı şeker takibi yaptırayım o zman. Ailede şeker yok şimdiye kdr da bi şikayetim yoktu ama çıkarsada yapıcak bişey yok tabi . Çok geçmiş olsun🙏
Eceee7 Sewtpoz tesekkur ederim gebelik sekeri farkli plesanta fazla.insulin salgilarsa oluyormuş temkinli olun