Defnealya_ birgaripyolcu defalarca post açtın. Muhtemelen kimyasal gebelik geçiyorsun. Her kadın yaşıyor bunu rahat ol biraz.
Meis birgaripyolcu çok hafifse peçete ile silerken geliyorsa yerleşmedir canım ama yinede doktoruna bi danış
morbahce birgaripyolcu 5 cok dusuktur, her kadının zaten adet dönemine yakın beta hormonu yükselir..inşallah artar adetiniz ne kadar gectı?
birgaripyolcu Defnealya_ kimyasal gebelik dah önce geçirdim çok ağrılı oluyor benim ağrım yok günde 1.2 defa hafif lekelenme oluyor
burcuhazal Daha çok küçük benim 26ydı ama 2 günde bir kan verdim iki katı şeklinde arttı inşallah seninde öyle olur
birgaripyolcu burcuhazal bende geçen sene 6 haftalık bir gebelik geçirdim kalp atışı olmadığı için düşük yaptım aynı zamanda progestan kullanıyordum inşallah seninki sağlıklı olur
birgaripyolcu Meis beta HCG 5 çıktı dediğinin gibi 6 günüdür iki günde bir arada hafif peçete leke geliyor bu yerleşme kanaması olabilir mi
Meis birgaripyolcu canım geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin hepimize inşallah. Ümitsizliğe kapılma hiç 🤲🏻💓
morbahce birgaripyolcu bende o yüzden umutlanma dedım canım :( 5ten cok zor yükselmesi evde idrar testi yapmısmıydın hiç