kubraltun92 Hanımlar merhaba , detaylı ultrason için dr.Altan Cebeci ücretini bilen var mıdır ? Memnuniyet nasıl ?
Kkubrademir kubraltun92 merhaba ben De Altan beye gittim detaylı ultrosan da 700 TL idi ücreti bi saate yakın sürdü muayene detaylı bi şekilde herseyi anlaya anlata muayne etti ben memnun kaldım yani
MerveBostann kubraltun92 arkadaslarim gitmisti cok memnun kaldilar fiyat hakkinda bilgim yok ben de gidecegim martta insallah 😊
kubraltun92 Kkubrademir özel sağlık sigortası geçerli mi peki ? Ne zaman gitmiştiniz ? Şimdiden teşekkür ederim
Kkubrademir Kkubrademir ben 22 şubatta çektirdim ama özel sağlık sigortası geçip gecmedigi hakkında bilgim yok açıkçası benim özel sağlık sigortam yok maalesef Sakarya’dan gittim kendisine İstanbul daki doktorum onu önerdiği icin 2.gebeliğim ilkin de de ona gitmiştim
kubraltun92 MerveBostann doktorum önerdi ve olumlu dönüşler var .Kliniğini aradım ama ulaşım sağlayamadık sağlık sigortası geçiyorsa çok iyi olur :) Fiyat konusunda çok fazla bilgi de yok ☺️
Kkubrademir kubraltun92 çok teşekkür ederim amin cümlemiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza hayırlısıyla